Jag tävlar om ett presentkort på H&M 3000 kr

Jag tävlar hos http://modellinglove.se/?p=165 om ett presentkort på 3000 kr på H&M. Var med och tävla ni också:)


Work in progress
Harry styles.

Långt ifrån färdig, känns som om den aldrig blir klar! Beställning från min kära vän emma, dock vet jag knappt hur killen ser ut så jag kan ärligt inte säga om det är likt eller inte. Jag utgår bara från en bild.
Jag tävlar om att vinna ett tecknat porträtt

Gå in här om ni också vill vara med och tävla:)Jag tycker Lisa är grym på att teckna och hoppas verkligen på att vinna:)

Jobbjakt

Nu efter mitt sommarjobb känner jag att det inte skulle sitta fel med ett helgjobb för att tjäna ihop dom där sista slantarna som behövs till mitt körkort.
Därför klampade jag och min kära emma upp till äldreboendet där vi praktisera för att söka jobb. Han som har hand om det fanns inte där, men dock fick vi tag i hans nummer. Istället fick vi prata med min kära handledare, hon är sö söt och det var jättekul att se henne igen.
Köksan (haha vet inte vad det heter men hon jobbar i köket där) tyckte det var jättekul att vi ville ha jobb och talade om att det behövdes minsann där, det fanns alldeles för lite personal. Så lilla julia fick skriva upp sitt nummer så dom kan ringa om det behövs personal någon dag.
Troligtvis blir det i köket jag får vara då eftersom jag är under 18, men vi får se.
Det är inget storkök utan ungefär ett sånt kök man har hemma som finns där på avdelningen. Så det skulle innebära att plocka in varor som kommer från cervera och städa lite, göra frukost osv. Det skulle vara så himla kul!

Fick också en liten förfrågan från min söta handledare om jag kanske ville vara ledsagare åt en dam som gärna vill gå på promenad men helst inte vill gå med sin ledsagare. Min handledare hade föreslagit mig för damen och dottern eftersom den här damen var väldigt fäst vid mig när jag praktiserade där.
Vi var ofta ute på promenad och jag kunde sitta inne på hennes rum länge och prata om lite vadsomhelst. Även om vi pratade om samma grejer samma dag var damen glad och nöjd, (hon är dement, så för henne spelar det ingen roll vad vi pratar om)
Det skulle vara väldigt kul! Nu återstår det bara att ringa chefen för att höra om jag och emmapemma kan få en plats på bemanningen vilket innebär att vi får hoppa in där det finns plats:)

Jag är bäst på att uppdatera

Eller vad tycker ni?

Dagarna flyter på och tiden börjar närma sig skoldags igen. Jag kan faktiskt erkänna att jag inte har någon jätte skolångest i år. Det ska bli trevligt att träffa klassen igen! Och dessutom, börjar man närma sig studenten när man sitter här hemma och slappar? NEJ. såååå

Iallafall. Igår var vi och red på ardennerhästar. Skiiiitkul! det var lite geggigt och lerigt för hästarna att gå men för övrigt gick det bra, eller ah, förutom när min häst halka i leran och ramla... men jag hann flytta på benen innan hon den la sig på dom så ja, jag klara mig från leran, puuh.
Hästarna var också väldigt matglada och ryckte tyglarna ur händerna på mig heeeeela tiden för att äta gräs och dricka ur vattenpölarna. Och hade dom väl bestämt sig för att dricka, då fick man minsann inte upp huvvet på dom förns dom var klara...
Jag har liite ont i mina händer idag!Bild från google.

Snacka om jättehästar?


HAHA känner att det blir ett hästinlägg nu men äsch.
Efter hästarna fick vi klappa små söta kalvar. AWW det sötaste jag sett. Deras långa tungor som skulle slicka på handen när man klappa dom.
Jag vill ha en kalv:(

haha när jag skriver detta inlägg får jag känslan om att jag framställs som stadstjejen kommer till landet men nej, det ska ni veta kära läsare att jag faktiskt kommer från landet en gång i tiden.

Jag har en shetlandsponny hos min pappa, som jag red på ibland när jag var liten. Dessutom jobbade pappas tjej på en bondgård där hon tog hand om kossorna så där var jag några gånger. Jag fick köra traktor, klappa kossor och smaka på råmjöll. BLLLÄÄäHHSS
Dessutom vaknar man av kossor som råmar utanför fönstret utanför pappa. Jag är nog lite halvlantis trots allt:DDär är min häst brunte och den andra är pappas tjejs häst!och det här är 15 meter från huset. hahhah söta?

RSS 2.0