Dagens wickan och julia humor



Till frukskålen, Hey apple



Okej ingen fattar ville bara säga haha<3


Gratis Skraplotter

Om man bloggar om http://skraplotter.com så får man två trisslotter hemskickade! inte helt fel eller hur?;) jag brukar ha turen att vinna, får ju hoppas att det blir en vinst denna gången idag, eftersom jag idag sa till min kompis att jag aldrig vunnit mer än 50 kr!

Hoppas kan man ju alltid göra!


Nrj in the park igår

Var på nrj in the park igår. Mina favoriter var absolut Erik hassle och Rasmus Seebach! Videoklipp kommer senare.
Träffade Janna där också, jättetrevligt. Sen fick jag pratat lite med yasmine i telefon också haha!

Gårdagen var iallafall mysig och slutade med att springa till bussen från liseberg till centralen. Efter en cheese burgare och en korsett hårt åtsittande var det nära att jag spydde!



Vi valde att stå lite längre bak så att vi skulle se bättre. När man står där fram så ser man inte bara för att alla är så långa:)

Shoppat

Idag efter sjukgymnasten åkte jag och wickan till torslanda torg och köpte skor. Dom hade 20 procent på alla skor, nice! jag köpte ett par skor som tidigare kostat 499, men nu 399, och wickan köpte ett par skor som kostade 879 kr efter 20 procent. Slösande säger jag bara...



Mina nya vinterskor alltså, blev en lite wierd bild!

Sjukhus besök

Idag har jag vart på sjukhuset för återbesök efter att jag fick min korsett. Dom satt in en platta på magen för att räta ut svanken. Och sen svarade dom på lite frågor. Jag frågade hur länge jag skulle ha korsetten och hur sne min rygg var. Jag ska ha den i ca ett år till ett och ett halvt år till, och min rygg är 36 grader på den översta kurvan och 34 på den nedersta. När jag var där sa dom bara trettio till mig. Älskar informationen man får från läkare.


Btw

glömde säga. När jag, wickan och elin skulle hem från skolan så ser vi en skylt där det står kram 10 kr, puss 15 och massage 20. Det var allså unicef som samlade in pengar i bössor. Vi ställde oss och kollade lite på skylten och skulle fortsätta gå när två killar stoppar oss och Säger:

Kille: Jag såg allt vad ni tänkte, nu kommer ni inte undan;)
Wiktoria: jag har tyvärr inga lösa pengar
Kille: jo men nånting har ni väl?
Jag: nej tyvärr, men jag kan kolla
Wiktoria: Åhh jag hade två och femtio
Jag: jag med!:D
Kille: åh det räcker absolut till två kramar

Så vi fick två kramar var av skit söta killar:D inte helt fel;)


Fångarna på fortet

Åh vad jag älskar att fångarna på fortet har dratt igång igen:D kommer ihåg hur mycket jag älskade det när jag var liten:D I pauserna sitter jag iallafall och stickar, nice;)
Började på en halsduk för två år sedan och har inte orkat göra klart den. Kanske på tiden att  den blir klar nu, så kan jag ju använda den i vinter:D
Fast om jag känner mig själv så kommer den inte att vara färdig, för inom några dagar så kommer jag glömt bort min kära halsduk haha:D



*Halsduken ser svart ut i kameran men egentligen är den blå*

Film tips?

Jag är inne i en sån där film period nu när jag bara vill se på fillm hela tiden. Så nu behövre jag lite film tips!
Vilka är era filmtips till mig?


hmm

Är man på pizzerian för ofta om personalen lägger märkte till att man har färgat håret? jag är ändå inte där så ofta?(a)

Hipp hipp hora

Jag såg precis Hipp hipp hora för första gången i mitt liv. Även fast den funnits i 6 år har det aldrig blivit av liksom. Den var påde rolig, sorglig och töntig haha:D speciellt ketshup flaskan, omg vad jag garva:D
¨



3 av 5 beritar hahha;)

Att fixa till sitt korsettlinne

Slutar inte alltid så bra. Skulle sy till kanten på ena korsett linnet och sätta i resår så att jag kan ha det som en tub topp. Watch and learn (stavning?)







Det hela slutade med en nål i stor tån. buhu. Så nu sitter jag här med en halvsydd korsett tröja och ett sår i foten. Allt är BERITS fel eftersom hon måste ha jobbiga tröjor under, åhh!

Jag tröstar mig med radiokaka!


Sex and the city

har laddat ner alla säsongerna av sex and the city så tänkte avverka några av avsnitten nu. Sex and the city är så jäkla grymt! Min favorit är nog Carrie, eller nej, alla är lika bra, förutom miranda som är lite tråkig... haha.
Vilken är er sex and the city favorit?


Stressigt

Ja, jag har ju inte hunnit berätta om min nya skola och min nya klass. Eller? Jag går iallafall Omvårdnads programmet på Krokslättsgymnasiet i mölndal. Jag går i OP10b, och sammanlagt finns det två klasser på OP.
Min klass är sådär om jag får säga så. Jag gillar ju en del, men halva klassen är inte den bästa faktiskt. Att lära sig alla namn har tagit fram tills nu, så nu behöver jag inte skämmas längre när jag inte vet vad dom heter.

Den här veckan har vi inte haft några riktiga lektioner. Vi har lärt känna varandra och haft Tre diagnoser. Engelska, Svenska och matte. Engelskan gick bra och jag fick läsa engelska A på ett år, det var bara jag och Emma i klassen som ska göra det resten har valt att välja två, eller två och ett halvt år. Jag tycker själv att det känns bäst att läsa det på ett år eftersom man behöver ju inte dra ut på det. Fast jag vet int hur det funkar sen? om jag läser engelska B i tvåan, har jag ingen engelska alls i trean sen om jag inte ska läsa engelska C?

Svenska testet vet jag inte hur dom delar in det. Men där vill jag självklart läsa det på ett år också eftersom jag hade mvg i svenska i nian så känner jag inte att jag behöver två år för det.

Mattetestet var idag, och där har vi inte fått veta resultaten än. I början var det ganska okej men dom sista sidorna var lite krångliga. även där valde jag att läsa ett år, även om jag är så jäkla dålig på matte. Jag sätter hellre matte B på två år än matte A. Dock suger jag på matte så jag får hoppas att jag får läsa den snabba kursen.

Okej nog om det. V 40-41 är det APU när vi ska få prova på ålderdomshem. Jag hoppas att det kommer gå bra eftersom jag är väldigt känslig för äckliga lukter, jag klarar inte ens av att slänga soporna och där ska jag torka tanter och gubbar som gått på toa. Usch jag försöker verkligen förbereda mig för detta...

Okej, nu får detta inlägget ta punkt. puss<3


Det är så härligt att vakna upp till...

det här, love it!


innan skolan...

tjena, han inte uppdatera men jag började ialalfall skolan igår. OP10B (y)
Iallafall, min buss går om en kvart så måste skynda mig hihi, jag har iallafall färgat håret. Ser ut sen en tant med grått/grönt hår, härligt slänger in dagens outfit också.


hinner inte vända pusss

Bingo

Nu ska jag och mamma spela bingo lotto, hähä, jag kanske blir miljonär såhär på sista dagen av mitt sommarlov, vem vet?;)


Glöm inte...

att kika in på vår skolios blogg! den är faktisk värd att läsas, eller?:D

http://julhaz.blogg.se


Godnatt

Efter en helkväll med min kära vän wickan i farten är jag helt slut. Även om det inte är jag som gjort speciellt mycket, hon har nämligen städat hela mitt rum, och slängt massa grejjer också snyft;(




Nu ska jag sova, godnatt på er<3

inför skolstarten

Omg EN endaste sovmorgon kvar på mitt sommarlov, PANIK. Jag vet fortfarande inte vad jag ska ha för kläder på mig på måndag, men det löser sig.






Så, alltså min skolväska, mappar och min kalender och en penna med fyra olika färger. Bra grejjer till skolstarten:)


Berit är som ny igen, nästan iallafall

Idag var jag hos janne och fixade Berit. Asså, jag gillar faktiskt inte honom, han är lite...läskig. Typ lite dryg och man känner sig typ blyg i närheten av honom, jag vet inte vad det är han utstrålar för bad energy hahah;)

Nu är berit nästan som ny iallafall, hon är helt vit och hel i kanterna och hon sitter Under brösten nu och inte uppe på;)
Fast jag bad Janne att fixa lite snett bakom under höger armen för jag har sånna skav där som jag nämnt tidigare, men han sa bara att jag inte skulle ha bhn under utan sätta den över istället. Men grejjen är skavet sitter långt under min bh...

Sen verkar det inte som han har så stor koll på vad jag ska ha för nått och sånt, för Janne har jag bara haft en gång tidigare, de andra gångerna har jag haft en jättensäll kille som heter håkan, han hoppade in för janne på hans semester så tyvärr kommer jag inte ha honom mer. Men iallafall, tappade tråden lite där, hehe. Håkan sa förra gången att efter sex veckor skulle dom sätta in en platta på magen för att räta ut svanken. Men när jag sa det till Janne så sa han att jag var såpass gammal att dom borde avsluta behandlingen snart, jag ba, eh okej? jag har haft den i en och en halv månad och skulle ha den i ett år. Men som sagt, han har nog inte så stor koll. Den 26 ska jag ju prata med läkare och sjukgymnast och allt sånt, så jag tror inte att dom har nån helst lust med att avsluta min korsettbehandling faktiskt. hehe jag tror att läkarna vet mer än Janne. Men det återstå att se:)



Jag tror nog inte att ni ser nån skillnad men jag ser hur fin hon har blivit, så det så:D haha

puss på er<3

snart är det slut

jag kan inte fatta att mitt sommarlov snart är slut. puts väck. på måndag börjar jag efter 8 veckors sommarlov. känns helt sjukt konstigt. Fast det är ändå lite spännande, att börja i en ny skola i en ny klass, pirrigt. Att även få gå en inriktning som jag är intresserad av är väldigt kul. Om tre år är jag färdigutbildad undersköterska, det låter inte helt fel hah?;)
två dagars sovmorgon, mmmmm<3

Nu är jag hemma haha

nu är jag äntligen hemma från pappa. Imorn ska jag till Janne och fixa till min korsett som skaver mer än tidigare. Det kommer bli najs. Sen vill jag bara säga hur glad jag är för Sandras skull, som idag har blivit av med sin korsett efter snart 3 år med den, Jag vill också tacka för ditt stöd sandra, du stöttar och muntrar upp oss andra korsett tjejer. En sån som du behöver man i det här läget<3


aww

Hanne och hazal, kärlek till er! era kommentarer är det bästa ja vet, love u<3

Ps, linda, du börjar hamna på efterkälken, mer kommentarer;)!<3

Psst

kom på att jag kanske glömt berätta om min och hazals skolios blogg? eller har jag glömt att jag berättat haha?;) mycket möjligt.
Här är den iallafall!:

http://julhaz.blogg.se

Check it out<3

jag är stolt över mig själv

Jag har läst bloggar i lite över ett år. innan det visste jag knappt vad en blogg var och vilka bloggar som fanns. Sen hittade jag dom stora bloggarna och började prenumerera på dom på bloglovin. Det var kisse kenza paow dessie och ja ni vet, alla dom. Dom har fått hänga med allihopa, förutom dessie som var så himla tråkig så henne tog jag bort i typ januari. Då hade jag tröttnat på henne. Kissie däremot har fått följa med ända fram tills nu. Även om hennes  blogg är tråkig och hon är så jävla patetisk och ful så har jag ändå vart dragen till bloggen. Kanske för att se vad för korkat hon gjort under dagen eller för att se hennes på tok för mycket redigerade bilder. Men igår åkte hon BORT från min lista.  Kissies blogg är bara FÖR tråkig. Därför känner jag mig lite stolt, hehe, en mindre läsare iallafall.

Det är ju faktiskt roligare att läsa andras bloggar som är lite inspirerande och intressanta att läsa. En favorit för min del är Egoina och Linda Blom. Två härliga tjejer!

För övrigt kommer jag hem på torsdag istället för söndag. Detta gillas!


Hahaha

På fredagen den 13 ska jag in till Janne och fixa min korsett, så just nu är det inget nytt på skolios fronten, kan ju uppdatera mer om det efter jag har vart där och fixat de sista grejjerna( förhoppningsvis) Har sånt skav så det är svårt att ha på sig den så mycket som jag ska, men jag försöker iallafall. Tills nästa gång får ni titta på den här filmen som jag filmade igår, hahaha fanny testar min korsett (berit) , sjukt kul!



<3

Gratis

http://gratislistan.se är en sida med massor av gratis grejjer och tävlingar.

Hetast just nu: 1) Gratis kontantkort med fria SMS och samtal till alla operatörer 2) Framkalla 100 bilder gratis 3) Dejting med personlighetstest 4) Egen fotobok 0 kr 5) Vinn H&M presentkort värt 3,000 kr.

Så kika in och se om du hittar något gratis som passar för dig!


Imorgon åker jag bort igen

Imorn bär det av till Bohus-Malmön med fanny igen. Det var jättehärligt förra gången så vi får hoppas på att det blir fint väder denna gången med! på torsdag drar jag vidare till pappa för att stanna där i en och en halv vecka och kommer då hem dagen innan jag börjar i skolan. Nice, skulle verkligen vilja vara hemma men mamma och pappa har sedan lång tid tillbaka bestämt att vi ska vara hos dom två veckor i sträck vardera. åhh-.-

Bild i repris: Bohus malmön med fanny på midsommar:



I love you<3

Saknar min wiktoria också, fast när skolan börjar kommer vi allt ses allt för mycket haha<33


tre stycken som röstat på mig:
http://belluismyname.blogg.se/

http://byalexandra.blogg.se/

http://sandramusic.blogg.se/



Hazal min habibi, Jag saknar dig redan,puss på dig, masallah<3

och jo hanne, jag saknar dig med! och linda dig med<3


Hur får man tiden att gå på en söndag?

jo man ritar lite kanske? Synd att jag är så dålig, men nån gång ska jag bli bra, övning ger färdighet right?

testade mina nya färgpennor lite, här är resultatet:


En dag ska jag bli lika bra som lisa lans !

hur det nu ska gå, är ju en bit ifrån om man säger så;)

 tre stycken som röstat på mig:
http://belluismyname.blogg.se/

http://byalexandra.blogg.se/

http://sandramusic.blogg.se/



Habibi

JAG PRATAR MED MIN HABIBI HAZAL! otroligt!



Jag känner mig snygg!


<3 masallah



3 st som röstat på mig:

http://belluismyname.blogg.se/

http://byalexandra.blogg.se/

http://sandramusic.blogg.se/


RSS 2.0