Tagga Indien!

Jag och tre klasskompisar håller just nu på och kämpar för fullt med vårt projektarbete. Vi ska under två veckor i December-Januari jobba som volontärer i Goa i Indien. Resan kostar 15 000 kr per person och vi försöker nu att få stipendier samtidigt som vi skramlar ihop varenda öre här hemma för att boka resan nästa vecka innan platserna tar slut. 
Någon som har en idé på vad vi kan göra för att samla ihop pengar samt vart vi kan söka stipendier? :) Självklart ska vi betala en del av resan själv men vi vill samla in så mycket pengar vi bara kan! Eftersom vi går omvårdnad ska vi se vad det är för skillnad på omvårdnad i Indien och i Sverige samt att se fördelar och nackdelar. Utifrån detta är våran plan att vi ska kunna bli bättre undersköterskor! :)
Camilla Larsson på stranden i Goa

Källa

Vet inte varför jag ens uppdaterar

Jag har inga läsare men ändå uppdaterar jag. Varför vet jag inte ;) Har fått praktik på avdelningen som jag låg på efter min operation. Det ska bli såååå kul jag dör. V 34-37 är det som gäller. Nu önskar jag nästan att sommaren ska gå jättefort bara för att! Fast nä, sommar är allt bra grejer det med!
.
358 dagar kvar tills jag tar studenten , inte att glömma! Utöver det så leker livet. Ärren blir fler och fler på kroppen min och inte mig emot. Snart är det dags för nästa besök på vårdcentralen för att ta bort ännu en leverfläck. Yaay det bästa jag gjort i hela mitt liv, förutom skoliosoperationen. Jag har ryckt och klippt och rivit i dessa stackars fläckar sen jag var sex år. Nu är det verkligen på tiden att de ryker.
Snart är en tatuering på G också. Vad jag älskar att vara 18 och få bestämma över mig själv!
.
Random update? Haha ja det var väl mitt liv lite kort. Här förljer några stackars bilder som jag hört ska vara obligatoriska i blogginlägg.
På något sätt lyckas det alltid bli ett inlägg med skolios trots att det inte var menat från början. Men hey, jag har inget liv utan den så varsågoda att stå ut med detta.
Just det en sista viktig grej som hänt på den senaste tiden, närmare bestämt för exakt en vecka sedan.
Körkort! Det är inte fy skam det inte!
Som ett sista slutord. Ni vet vart ni hittar mig! http://julhaz.blogg.se

RSS 2.0