Eldsjälsgala 2010!

på torsdag kväll ska jag och mamma gå på eldsjälsgalan i lisebergshallen. det kommer bli kul att spela lite bingo, och det bästa är artisterna som ska uppträda! Daniel-Adams ray, minnah, jay och olle. Det kommer bli nice!

För övrigt så är det ju äntligen det där efterlängtade lovet som alla gått och väntat på. Har gått två veckor på min nya skola- Ale gymnasium. Än så länge så är den jättebra och det bästa är datan haha, facebook på lektionerna är inte helt fel! Men nu ska vi ju inte snacka skolor när det är lov;)

kanske uppdaterar snart igen annars blir det när det blir haha! är inte så jätteaktiv här på bloggen som ni kanske märkt, bloggar mest på skoliosbloggen (http://julhaz.blogg.se) så kika in där vettja!
kram på er<3




En ny start!

1 December redan, här går tiden fort! Sitter och eldar mitt ljus som räknar ner till jul, det är så mysigt! kollade nyss på julkalendern också, verkar lika dålig som alla andra har vart de senaste åren. Den bästa julkalendern någonsin är nog dieselråttor och sjömansmöss, så jävla underbar! även kaspar i nudådalen var grym;)
Som topp på julstämningen drack jag lite glögg också, mums!

Tänkte också berätta att som ni såg i mitt tidigare inlägg så ville jag komma bort från min klass och skola. Ringde runt till olika skolor och mimers hus hade fullt. Tillslut fick jag en plats på ale gymnasium och börjar där redan på måndag, fick reda på det igår. Jag är så glad!
Ska åka dit och ditta på skolan imorn och prata med lärarna och klassen, hoppas den verkar bra!:)

Jag återkommer mer om det senare, nu ska jag titta på the secret life of the american teenagers, Skit bra serie som inte visats i sverige än, hoppas verkligen att typ kanal 5 planerar att visa serien!:)



RSS 2.0