Halmstad 2011<3Betygen...

Imorn slutar typ alla skolan medans jag går en vecka till, det suger.
Egentligen skulle jag slutat igår om jag inte bytt skola men sånt är livet, hellre en bra klass och bra skola:D

Fick reda på att jag har IG varning i Datorkunskap och Filmkunskap FML. Om jag hade gått kvar på min gamla skola hade jag haft mvg i datakunskap men eftersom jag bytte så blev det strul med allt och min lärare kommer IDAG och säger det. TACK.

Filmkunskapen kan jag inte skylla på någon annan än mig själv, men det är en sån hemsk lektion så jag får rysningar av att bara tänka på den. Vi kollar på svartvita filmer och alla som går i gruppen är väldigt intresserade av sånna filmer, men vi tre som blev inslängda där pga byte av skola, vi har inte valt det själva och vi hatar det!
Jag kan lova er att det finns inget värre! Därav har jag skolkat några lektioner ooops* och inte gjort cp uppgifterna vi fått haha:) Eller jo, jag gjorde EN, men den har han slarvat bort och glömt skriva in i sina papper så enligt honom har jag inte lämnat in en enda uppgift så nu är det stort IG. Men jag har tills på onsdag på mig att göra några uppgifter (inte så lätt när jag inte vart där och sett filmerna) och sen på måndag skriva ett prov. Hoppas på det bästa!

Nu ska jag inte prata mer om det haha puss och kram hoppas ni har ett trevligt sommarlov änsålänge!


RSS 2.0