421

Wickan sov hos mig inatt, väldigt mysigt! vi tittade på pojken med den randiga pyamasen. Den var väldigt fin och sorglig. Jag rekomenderar den!

Sen idag tog vi en sväng förbi 421, ett shopping ställe här i göteborg. Jag trodde att jag var helt fattig tills mamma sa att jag tydligen hade 200 kr på mitt kort. Gissa om jag har några pengar kvar?;)

Jag köpte:Det var två för 179, så kände att det kunde vara bra att ha två vanliga tröjor. Cubus5 strumpor för 29 kr. Kappahl


Det var det! som ni märkt så har jag en liten bloggtorka. Men det kommer att gå över, i promise!

Hazal, ja du är bäst!


Facebook

Facebook ligger nere och jag känner mig helt bortkopplad från nuet. Jag vet inte vad som händer, hallå facebook kom tillbaka! haha this is a sad moment:(

Ja, jag är beroende

Early autumn

Dagarna passerar i rasande fart och jag hinner knappt uppfatta vad som händer. Om två veckor är det prao på äldreboende, det kommer att bli kul. Annars händer inte så mycket, har syjunta med Emma efter skolan, virkar vantar, ser på tv och äter therese muffins. Låter nice va?

Beställde en jacka idag också, leverans tid 5-10 veckor, suger att man får vänta så lå länge!Hiss/diss?


Mormor fixar

Sån mormor som jag är brukar jag sticka hehe. Nu blev jag precis klar med min halsduk som jag gjort med en quick knit! Man stickar alltså inte på riktigt men resultatet blir detsamma:)
Jag valde att sy ihop min halsduk så det blir en sån som inte har två jobbiga ändar!:)Bild från google

Min halsduk:


Jobbigt

Allt är bara jobbigt nu. plugg, trött, ledsen allt som man kan vara. Jag vill ha sommarlov igen med sol bad och värme tillsammans med mina fina vänner. Jag vill tillbaka till Bohus- Malmön med fanny, jag vill tillbaka till klätterläget med mina snyggaste flickor, som förövrigt var sista gången jag klättrade. Det känns TOMT. Sad moment varje måndags kväll.mysmys i Haga

idag träffade jag alltså yasmine inne i haga. Pirrigt värre men det var inget att oroa sig för alls. Hur snäll som helst! efter många om och men hittade vi våra efterlängtade kanelbullar och satt och fika i ca en timma. Prata om lite allt möjligt och blev jagade av getingar. Efter det gick vi och kollade i lite affärer och konstaterade att vi båda gillar loppisar!
härligt!


Yasmine är verkligen jätte söt och jättesnäll!
länk till henne: http://pinkie.se

Jätte kanelbulle

På torsdag ska jag träffa yasmine och fika. Det ska bli jättekul, fast lite pirrigt är det ju ändå. Vi har bara pratat på msn innan. Spännande va? Okej nu kanske jag ska förklara vem yasmine är också. Yasmine aka Pinkie är en tjej som också har skolios. Hon har opererats för det och har alltså inte korsett längre som jag har. Vi fick kontakt genom bloggen och nu pratar vi på msn. Hon bor också här på hisingen i göteborg så vi bor väldigt nära varandra. Därför bestämde vi oss för att äta världens största kanelbulle i haga, samtidigt som vi kan prata om allt möjligt. Vi har väldigt mycket gemensamt så det ska bli spännande. Uppdaterar mer om det på torsdag!:)


4 trisslotter=

= 50 kr rikare:D

Nu kan jag köpa 5 st cheese burgare, nice!

Nu drar jag till skolan

Ja, jag har lite bloggtorka och vet inte vad jag ska skriva om. Ska iallafall till skolan nu, har bara en lektion, lite onödigt eftersom det tar en timma till skolan, men men, thats life!


RSS 2.0