18 år

Yes då vad den stora dagen här. BAAM så är man så mycket äldre och visare, eller? ;)
Haft en mys dag iallafall! :) Blev nekad till att köpa vin på ett ställe tacktack för den, inte fan hjälper det ens att fylla 18 inte ;)
Kvällen avslutades tidigt med en cider som jag köpt alldeles själv. Då var jag nöjd och kunde bege mig hemåt igen och tagga sjukhusbesök imorn!
två 12 åringar firar 18 år. Kan inte bli bättre.

Lite uppdatering om skolios kanske

Ja jag skriver ju aldrig om skoliosen på den här bloggen men ja, varför inte göra en liten uppdatering tänkte jag.
.
Sedan den 25 augusti har jag stått i kö för min skoliosoperation. Det har vart tufft många gånger då jag mött motgångar med sjukhuset och dess tider. Människor som väntat lika länge som jag osv har fått en operation för längesen. Nu äntligen, en vecka efter jag fyllt 18 är det dags.
.
Den 3 april rullas jag in på operation ca 8 på morgonen. Redan kvällen den 2e ska jag befinna mig på sjukhuset för att ta en sista descutan dusch samt ta på mig sjukhusets sexiga kläder. Operationen tar ca 5 timmar och jag kommer sedan att ligga på uppvaket resten av dagen, beroende på hur jag mår. Mot natten kommer jag att rullas upp mot avdelningen där jag ska spendera min vecka. Redan dag ett är det dags att försöka upp och gå med hjälp av rollator (HAHA). De tre första dagarna kommer jag dock mest ligga i sängen. Därefter börjar man nog bli lite piggare.
Jag ska även få massa besökare vilket jag ser fram emot jättemycket!
Eftersom jag opereras på en tisdag kommer jag att spendera min påsk på sjukhuset, men det gör mig absolut ingenting. Lite sjukhusmiljö är aldrig fel tycker jag! :) Hoppas man kan få ett ägg att tugga på!
.
Efter 5-7 dagar är det dags att åka hem med en liggande sjuktransport eftersom man inte får åka bil sittande på 3-4 veckor.  Snajsigt.
,
Jag ska försöka få så många foton jag bara kan, alla som är hos mig ska jag tvinga att ta kort, för troligtvis kommer jag inte komma ihåg så mycket av de första dagarna pga smärtan och alla mediciner.
.
Den 27 mars är det dags för inskrivningsdag på Sahlgrenska. Då ska jag vara där en hel dag och prata med läkare, sjuksköterskor, narkosläkare samt ta blodprover och röntgenbilder. Den dagen ska dom förhoppningsvis besluta sig för hur många kotor dom ska ta!
.
Jag ska försöka lägga upp bilder från min operation även på den här bloggen.
För mer info vet ni ju vart ni ska kolla--------> http://julhaz.blogg.se

18 om en vecka, woho!

Om en vecka idag fyller jag 18, det känns underbart! :D Samtidigt kanske jag är lite rädd för allt ansvar som plötsligt läggs på mina axlar. Bankkonton, telefonsamtal och allt sån där jobbigt. Menmen, det ska nog gå super:)

First aid kit

<3

RSS 2.0