Jag orkar inte mer

Jag har kämpat med att vara nöjd med min skola sen jag började. Jag har försökt att se det från den ljusa sidan men nu går det inte längre. När en elev i min klass hotade och var rasistisk mot oss (vi 5 från torslanda) så var det nog. vi blir kallade swedishjävlar och blir påhoppade för att vi är svenskar nu räcker det. Jag orkar inte med varken skolan eller klassen mer.
Håller på att försöka byta till mimers hus i kungälv. Hoppas att man kan få en normal klass där iallafall.


The social network

I måndags var det menat att jag therese och fanny skulle gå på bio och se tusen gånger starkare. Eftersom den redan gått ett tag på bio så brydde vi oss inte om att förboka biljetter. Den gick bara en gång om dan. När vi väl kommer dit 45 minuter innan bion finns det bara en ledig plats. Det brukar alltid finnas massa men inte nu inte!
Vi valde att se på the social network istället.
Ovärt. Ingen film jag rekomenderar. långtråkig och det enda vi skrattade åt under hela filmen var när en person bakom oss pruttade ett flertal gånger och killarna bredvid mig tittade anklagande på mig varenda gång. HAHA.


Supergratis

Nu har jag hittat en ny "gratissida" som är mycket bättre än alla andra liknande sidor.Den heter supergratis och du kan bli medlem HÄR. Det är väldigt lätt att tjäna poäng och man får två poäng varje dag när man loggar in tex. Man kan också välja vad man vill samla till. Kanske en ipad, nintendo wii, ipod touch eller tre tia lotter? Du väljer:)

Du har också hela tiden koll på hur många poäng du har och hur många som återstår till din önskade sak. Superbra! Så gå gärna in på Supergratis och bli medlem.


Ny mobil!

idag fick jag ett utbrott på mamma för att hon går och köper ny mobil och jag bara får ha min gamla tjocka. Jag vill ha en iphone 4. Efter ett tag kom hon in med en tidningsannons med 4 mobiler och sa att jag fick välja en utav dom. Dock ingen Iphone men valde en sony ericsson x10 mini pro. Fri surf och allt. Inte helt fel. Har bara haft min gamla mobil i typ 10 månader men jag gillar den inte längre.Rosa ska det va;)

Vill också passa på att säga grattis till min älsklings Louice som fyller 16 år idag. Grattis gumman<3

Dåligt uppdatering här jag vet

Ville bara säga att jag äntligen köpt en pippi tröja! 400 kr på en nyöppnad affär på backaplan:)Annars rullar livet på som vanligt. As skönt med lov nu, älskar sovmornar!


RSS 2.0