Hejsan!

Hann inte uppdatera igår, tror jag?:P haha iallafall, fanny sov här igår och vi satt och pluggade, sen orkade vi inte mer så vi började kolla på resor:) hittade några resor till bland annat turkiet och rhodos för ca 15000 kr:) nice! men mamma tyckte inte det var en bra idé tydligen menmen. Jag och fanny har iallafall sprungit sligan idag igen, vi ska få grymt bar kondition!

Känner att det inte blir så roliga inlägg längre! ska försöka hitta något kul att skriva om:)

Jag har vunnit!:D

jag har vunnit jättefina tofflor och necesär hos millah  kika in hos henne och se vad jag har vunnit! hon har alltid massa roliga tävlingar så ta chansen att vara med i en du också:)

tack millah:)

Tisdag

sitter och kollar på DH nu, så himla grymt är det!

idag har jag iallafall bakat biskvier, dom blev precis så som jag ville ha dom:) det var även tänkt att jag skulle springa slingan igen med fanny, men alldeles för mycket plugg för tat hinna med sånt:)

nu ska jag gå ut i köket och hämta lite pastasallad iallafall. hoppas ni haft en bra dag<3

kändde att detta blev ett väldigt intressant inlägg:P

Mina ben är som spaggeti/Gelé

har varit och tatt en runda på lilla slingan med fanny. usch, det känns att man inte har tränat på ett tag. Men nu har vi bestämt att vi ska köra på detta nån gång i veckan iallafall. Vi kommer att få grymt bra kondition!
Haha fast iofs så gick det ju sådär med att simma en gång i veckan haha:)

hoppas ni inte glömmer bort att rösta(L)



såhär snygg är man när man är ute i skogen och springer. Haha grabbar ni får vara uppe i skogen och springa på kvällarna, man vet ju aldrig när man får chansen se sånna här heta brudar(L)





Rösta på mig som veckans blogg!

Ja, är nu med i ännu en tävling om att bli veckans blogg:) för att rösta på mig klicka här. jag är nr 3:)
Rösta nu allihopa som besöker min blogg:) kommentera så går jag gärna in på eran blogg, och kanske lägger till på bloglovin om jag tycker den är bra:)


Klättring...

är det bästa som finns! har precis kommit hem från klättringen, slänger in lite bilder:)



Natalie<3



Hanne<3



Linda<3



jag, haha

och nu ville inte blogg.se lägga in fler bilder haha, hatar när det cpar:( mer nån annan gång:)

Är hemma från mormor nu.

Kom hem för några timmar sedan och såg att dom inte visade blogawards på tv:n, då blev jag lite sur:( kollade på singin bee och åt räkor istället haha.

Fick precis en sån nostalgi, fick syn på ett lejon kungen klipp, hur längesen var inte det liksom?

 

Härliga tider det. Kommer ihåg på min 5 årsdag fick jag lejonkungen 2 på vhs, blev så glad och tog med mig den till min dagmamma och kollade på den. visst görs det inga bra filmer längre? allt handlar om samma sak, typ möss som ska rädda världen, ja ni fattar vad jag menar. Vilken var er favorit film som små?

Nu drar jag till min kära mormor!

Ska åka till min mormor i bohuslän snart, fast bara över dagen haha.Sitter och laddar min ipod, får inte glömmas om man ska åka bil längre än en timme, usch! Ikväll hade jag tänkt kolla på blog awards iallafall. Vad har ni tänkt göra idag?:)

Slänger in en bild från bohus-malmön i somras, kanske är det fler som varit där?


Jag har blivit veckans blogg:)

Jag har blivit veckans blogg hos lolad.se :)

kolla in hennes blogg och läs ett inlägg om mig där imorgon!:D

tack så jättemycket!:D

Gillar folk att leka med döden?

hittade denna videon på youtube, så hemskt! />




Kollade lite mer och hittade dessa filmer.
är det något med oss människor som får oss att utmana ödet? eller vad är det för fel på dessa människor.






Hmm vissa är fan helt dumma i huvudet.

Sms(y)

Tänkte bara be er alla söta att bli medlem på sms.se, jätte bra sida där man får skicka gratis sms. inte illa:)

Gratis SMS

 

Och självklart finns det en till supersida med gratis sms. bli gärna medlem på den med:)

Skicka Gratis SMS på GratisSMS.se!

Sätt igång att skicka gratis sms:D perfekt när pengarna är slut på mobilen:)

oj

Oj , vet inte vad som hände, haha men nu får ni ju njuta av mitt tidigare inlägg massa gånger, haha(Y)

Spotify

Skaffade spotify igår, haha hel grym är jag(Y) trodde att man behövde en inbjudan men gick ju jättebra utan, hahha:) så nu till frågan.

Vad ska man lyssna på?

Spotify

Skaffade spotify igår, haha hel grym är jag(Y) trodde att man behövde en inbjudan men gick ju jättebra utan, hahha:) så nu till frågan.

Vad ska man lyssna på ?

Spotify

Skaffade spotify igår, haha hel grym är jag(Y) trodde att man behövde en inbjudan men gick ju jättebra utan, hahha:) så nu till frågan.

Vad ska man lyssna på nu då ?

Spotify

Skaffade spotify igår, haha hel grym är jag(Y) trodde att man behövde en inbjudan men gick ju jättebra utan, hahha:) så nu till frågan.

Vad ska man lyssna på nu då?

Krya på dig gmn<3

Min sötaste W åkte in till sjukhuset igår och är kvar där sen dess. Hon hade ont i magen och trodde det var blindtamen men nej tydligen inte. Det var typ 2 cystor som inte var så farliga tror jag men sen visste inte läkarna säkert var det var, äh jag vet inte, men vill att hon kryar på sig och kommer hem igen:/ saknar henne sjukt mycket:( krya på dig gmn<3





Måndag-Again!

Ja, nu var det måndag igen. Tiden går fort såhär i "vintertid". Kom på att jag kanske har glömt att visa er min nya hårfärg? stämmer det? jaja, slänger in en liten ful bild^^

Tänkte visa er min lilla gris-samling. Älskar verkligen spargrisar, och håller på att samla! visst är dom söta?


Regnet det bara öser ner

Regnet det bara öser ner lalala. Usch vad tråkigt det är med regn. Allt blir bara så mycket deppigare och man har inte alls lust att gå någon annan stans än sängen. Då är det ju tur att jag har mina stövlar jag vann i frida för några månader sedan:)



Vad brukar ni hitta på i ruskväder?:)

Gymnasiemässan

Har varit på gymnasiemässan idag med wickan. Kollade runt på de få skolor som faktiskt har omvårdnadsprogrammet här i gbg. Katrinelund,Krokslätt,plus gymnasiet och göteborgs praktiska. Fastnade för krokslätt. Verkar vara en mysig skola med få elever och sånt. Förut var jag inställd på att jag skulle gå på katrinelund, men nu har jag ändrat mig:) ska åka till krokslätt och kolla på öppet hus, får se lite mer då:) Man får iallafall åka till tex vitryssland eller österike för att kolla hur dom har det där och sånt. låter skit kul!:D någon som vet nått om det?:)

Ni andra nior runt om i sverige. vd har ni tänkt välja?:)

Desperate Housewives är tillbaka!

Wiie äntligen börjar DH igen, är superglad:D bara 35 minuter kvar:) vem tycker ni är bäst/roligast i serien?:) själv kan man inte välja bland alla dessa hemmafruar, alla är lika sköna på sitt sätt:)

Har vart lite dålig updatering nu under den senaste veckan men har inte haft så mycket tid:)
Var iallafall i stan med Danni igår. fick ett jättefint örngott av henne, och så köpte jag en stekpanna formad som en stjärna:) provade att steka plättar idag, och lyckades t.o.m vända dom i luften. Inte illa;)

 

Stekpanna 39 kr på lagerhouse



Tack Danni<3


Idol

Kollade på idol igår, såklart gick tove vidare, sä j*ävla grym är hon:) såg utröstningen också, höll på att skämmas ihjäl över camilla som trodde att hon gick vidare, usch:( stackarn, haha skäms så fort jag tänker på det:P

Se klippet här:

usch vad pinsamt!

 

aja, har ni fått någon favorit än?:)


Snart slut på h*lvetet!

Snart är praon slut. En dag kvar sen slipper jag ifrån det! gud så skönt! :D
idag fick jag sluta en kvart efter att jag slutade egentligen medans W fick sluta e och e halv timma innan. Så orättvist:(

Just det, hann ju inte uppdatera igår eftersom jag färgarde mitt hår svart, hahah och ej det skulle inte bli svart. me det ljusnar väl med tiden:) Första avsnittet av grey´s anatomy igår. vad tyckte ni?:D

Julia(L)Grey´s anatomy



Är det bara jag som kommer sakna george?:(

RSS 2.0