Har vaccinerat mig idag!

har tagit svinis sprutan idag på sista lektionen, och jag har redan fått feber:O usch fryser och har ont i armen:( men själva sprutan gjorde inte ont, så det var ju bra eftersom jag har värsta sprut fobin!;)

Var med och tävla!

var med och tävla om , iphone, laptop eller ps 3 här: http://se.limbino.com/c04/link/dwpsr

det som är bra är att om du värvar en vän, och den vinner så vinner även du det pris du valde! superbra! så var med och tävla och värva många vänner så har du chans att vinna även om du inte själv vinner!:)

Nu är det första advent!

nu är det äntligen snart jul! bara 3 adventer kvar;) haha nej men varje gång så tänker jag på den där låten,
Nu är det första advent, och första ljuset är tänt, i vårat hus är det advent! haha vet ni vilken jag menar?;)

iallafall, ska ner till maxi och träffa wickan nu, vi hörs!

Gissa jul låtar!

har fixat en lista med julmusik på spotify nu;) haha mindre än en månad kvar ju;) dags att börja få lite julstämning! imorn är det första advent, och ljusen står redo!



har väldigt tråkigt så tänkte köra en Gissa låten. Skriver några rader från jul låtarna jag lyssnar på så får ni gissa;D okej danni och malin jag vet, det är bara ni som läser min blogg men ändå;)



Nr 1: Ge mig en svårknäckt nöt sötare gröt, djupare dopp i grytan, Glittrigare glim, grötigare rim och mer arne waise i rutan!

Nr 2: Jag andas luften in, men fryser om min näsa!

Nr 3: När vintergatan slår sin ro över tysta skogar, och röda logar....

Nr 4: I keep my distance, but you still catch my eye.

Nr 5:  He making a list, and checking it twice, hi´s gonna find out who´s noughty and nice.

Nr 6: Människor springer om varandra, åhh det är jul i stan!

Nr 7: Å när dom återigen rullar kalle ankas spratt till ner i gråtens skratt, ja då vet man att...


svåra va?;)  den som gissar alla rätt först får en länkning i min superkända blogg!;)

Ullared

tja, känner mig lite inaktiv men what ever. mår inte så bra just nu, känner mig arg och besviken på väldigt många.
Var iallafall på ullared igår, handlade för 1042 kr. haha jag hade inte mer, annars var det massa mer jag skulle köpt;) det blev 4 par tights och en stickad tröja i klädväg;) sen resten var typ lite småsaker och julklappar.



Haha, jag är ju såklart svinrik;)



En hårfön, eftersom jag aldrig orkat köpe en innan, haha jag är glad(A)



Haha tänkte att man måste ju FÖRSÖKA läsa denna bok som alla säger är sååå bra, hmm...



vet inte vad det heter, men det är en sån man sätter på datan:) matchar min vägg superbra, som ni ser bakom spargrisen på bilden längst upp:)



Ett par mysiga vita tights med en svart stickad tröja:)ser ni mitt kosta hår;O ändå har jag böjt ner huvudet på bilden;(



min klocka jag fick av mamma;D

Haha nu orkar jag inte ta fler bilder, men det var lite sånt här smått jag köpte:) nu ska jag på julmarknad.


Jag är så J'*vla sur!

Jag hatar er så jävla grovt, bara så ni vet! j*vla h*ror säger jag bara! blame it on somebody else!

Glögg!

sitter här och dricker glögg. mmmmm julstämning på hög nivå;)

idag har vi haft studiedag, så har passat på att plugga lite med wiktoria:) No prov imorn:/ sen fick jag helt plötsligt för mig att klippa kort så åkte till frisören. Resultatet får ni se när jag laddat min kamera! jag kan bara säga såhär: Det är KORT. jag bad om att få det till axlarna, men jag hade en huvtröja på mig, med en riktigt tjock luva så när han satt på skynket så blev den helt uppstoppad vid nacken, så när han började klippa trodde han att min luva under skynket var mina axlar-.- så det är mycket kortare än till axlarna!:(

men men. igår skulle jag gå till vårdcentralen med wiktoria och ta svinis sprutan, men jag fick inte ta den eftersom man ska ta den i skolan, men vaccinet i skolan är slut och dom har inte ens hunnit vaccinera alla sjuor än! vafan jag kommer få svinis innan jag fått vaccinet! men men. wickan fick iallafall feber, magont och ont i armen idag. usch, vill inte ha några biverkningar!:(

Imorn är det No prov och jag kan ingenting! wish me luck!

Grey´s anatomy nästa!

Jag har vunnit!

jag har vunnit en jättefin marilyn klocka som jag ska ge bort till wiktoria i julklapp. schuu;) gå in och kolla på den här: http://juliaberg.blogg.se/2009/november/jultavling-nr-5.html det är så himla kul att vinna saker!:)

Min grymtande Spargris;)


Saker jag hunnit med under helgen

Jag vet, jag har inte uppdaterat på ett tag ,en har faktiskt inte alls nån lust. bloggtorka kallas det för va?;) man kan ju inte va på topp hela tiden;) men men.

I helgen har jag hunnit med detta:

vara på öppet hus på krokslättsgymnasiet. fin skola och det kommer att bli mitt förstahands val:)

Tittat på Twilight, och nej den var inte så bra som alla säger-.-

Testat lösögonfransar. usch det funka inte alls bra;D

Varit på liseberg och fått en söt liten spargris:D Ännu en i min samling:D



min söte nöffe som grymtar när man stoppar pengar i den:) film kommer senare, orkar inte lägga upp den nu för nu ska jag nana sängen:)




Twilight

Ja idag har ju uppföljaren New moon biopremiär.
varför all denna hysteri? jag har inte ens orkat kolla klart på Twilight, haha den sög!
men nästan alla jag känner är helt förtrollade av både böcker och filmer. 

Det ända jag hört den senaste tiden är tjat om new moon.Idag var det t.o.m folk som skolkade från skolan för att gå oå bio. jag menar come on!  haha är dom värkligen så bra? borde man kanske försöka sig på att se den igen?, hmm nått att tänka på.
Vad tycker ni om Twilight? är den värkligen så bra som alla säger? Kommentera!


Jag är med och tävlar om en Iphone!

Jag är med och tävlar om en iphone hos http://fokis.se/ Iphonen kommer från http://www.mrgizmo.se/ 

Snart är det jul i vårt hus!

Haha äntligen börjar det kännas lite juligt!:) jag älskar julen och idag har jag slått in julklappar till min lillasysters paketkalender. Haha lite besviken på att inte jag får nån paketkalender av mamma ju!:/ men jag är snart 16 år och ska inte ha nån så ah. jag har iallafall fått ett ljus av mamma som man eldar på lite varje dag fram tills jul! det är mysigt det! Och ännu en intressant sak, nästa tisdag är det exakt en månad kvar till jul!haha kände att detta var ett nödvändigt inlägg men jaja!:) puss på julen!



Åh sånna här bilder är ju det mysigaste som finns!<3

Saker jag stör mig på!

Haha det finns en hel del jag stör mig på, och några saker ska jag ta upp nu!

♦ Småbloggar med typ 3 läsare om dagen som gör frågestunder! själv tycker jag att man kan börja med frågestunder när man har typ 1000 läsare per dag. för då är det faktiskt några som följer ens blogg och faktiskt vill veta saker om en. Så i min blogg kommer det inte finnas några frågestunder iallafall;)

♦ Personer som inte kan låta bli att förstöra för andra! Tex slå sönder saker på almänna platser eller tända eld på tex skolor hrmm. Jag hoppas att de som tände eld på torslandaskolan åker fast inom kort, jävla idioter! okej nog om det.

♦ Fjortisar som tror att dom är såå mycket bättre än alla, och trycker ner dom som dom inte gillar! fy på er små fjårts!



Haha ddet var det;)

Idag har jag vart uppe och kollat på torslandaskolan. Usch så himla hemskt att se alla brända rester.

Här kommer lite bilder som folk tagit, hah ska sova godnatt på er!







Typ sjuk:(

Usch har typ feber och är helt matt och hostig:( Danni är det du som smittat mig?;O
Snart kommer Thomas släkt på kalas också. Usch känner mig inte alls sugen på kalas nu.

Vad ska ni göra idag?:)

Torslanda skolan har brunnit ner till grunden!

Fyfan vad hemskt!:( tänk alla elever som går där, stackarna måste ju delas upp bland skolorna som är kvar här i torslanda:( nu blir det väl att man får några extra i sin klass eller nått, fast jag vet inte hur skolledningen ska lösa det. Undrar om det faktiskt kan börja några i min klass?, jag menar när vi är alla 26 i klassen så är klassrummen fulla, hm ja... Eller vad säger du Danni? usch stackarna säger jag bara!


Flash Forward

Har kollat lite på den nya serien Flash forward. Jag tycker att den är ganska intressant och spännande! Ni som inte sett det borde se det tycker jag. :)



Flash Forward får en 4 av 5:) (Y)

Och veckans blogg blev....

http://sotttnos.blogg.se/



Stort grattis till dig!:)

Idol<3

Snart ska någon röstas ut från idol. jag tycker att tove var grym även idag så hoppas att det inte blir hon:)

Vem tycker du är bäst?, och vem borde lämna idol ikväll?:)


Glömde säga! Det har snöat!

Glömde ju helt bort att säga det! haha första snön har äntligen kommit och det har varit jättekallt idag!:) jag tycker det är mysigt med snö dom första dagarna och sen hatar jag det:P som tur var la det sig inte så att man slapp halka med moppen! nu tänkte jag iallafall gå och sova lite, är sjukt trött så vi hörs senare!

Eller okej, en grej till. ska tjata på mamma att jag ska få ta hål i tungan, hah har inte vågat fråga innan men nu ska jag samla mod till det;) jag fick ju i naveln så, man kan ju alltid hoppas! dock växer min piercing i naveln ut tror jag så kommer inte kunna ha kvar den så länge till, och det är synd;O jag samlade jättemycket mod för att våga ta den, så har jag bara haft den i typ ett halvår innan den åker ut! lite besviken faktiskt.

Nån som vet hur ont det gör och hur mycket det kostar? tacksam för svar<3

Fredagen den 13!

Idag är det ju fredagen den 13. Otursdagen, huh. har det hänt er något otursamt idag?:) min dag har iallafall rullat på som vanligt tror jag. Eller nej föresten;D jag skulle köpa coca cola ur en automat i idrottshallen, så fastnade pengarna;O så jag stoppa i 16 spänn utan att få nån cola;( hah stora förluster ser ni;D
Är det någon av er mina läsare som faktiskt har råkat ut för något fredagen den 13? berätta isf!:)

Och glöm nu inte att rösta på Veckans blogg som avgörs idag!:) jag önskar deltagarna tur på otursdagen!:)


Jag tävlar om olika sorters löshår!

Jag är med i en tävling där du kan vinna olika sorters löshår hos http://millahoman.blogg.se/2009/november/tavling-har.html hon delar ut hela 4 vinster så det blir hela 4 vinnare! om du också vill vinna gå då in på hennes blogg och anmäl dig.!


Santa claus is coming...




Ja, som sagt börjar ju julen närma sig nu. Detta VAR min önskelista. Men istället för juklappar ska jag och familjen åka skidor vecka 1. haha ska bli kul, eftersom jag aldrig i hela mitt liv stått på ett par skidor! dock ville jag ju ha julklappar också:/ (U)


Högst upp står...:

High phone!



Haha konstigt nog är det faktiskt inte så mycket mer jag vill ha;) och DET är inte likt mig;D

Hur ser er önskelista ut?:D

Det är okej!

I våras var jag, min syster och min kompis Fanny med i en tävling på okej´s hemsida. MAn skulle spela in en video om vad som var okej. vi spelade in några stycken och skicka in. priset var att dom skulle visas på mtv som reklam. 20 st t-shirts med trycket OKEJ lottas också ut. Som tur var lyckades tre av biddragen bli de lyckligt lottade och vi fick en varsin t-shirt! haha okej kanske inte så jätteintressant men här kommer klippen som konstigt nog fortfarande ligger uppe på you tube!










Haha jag vet, dom är SÄMST men ni får se dom iallafall;D

Ska man ta vaccinet?

Jag har redan lämnat in en lapp till skolsköterskan att jag ska ta vaccinet, men vi ska inte ta det förns om några veckor. Men nu är jag inte så säker på om jag vill ta det. Folk skriver massa om att det är farligt, och man får massa biverkningar. Är det då värt det? tänk om jag ändå inte råkar ut för svinis? då har jag ju gått igenom allt i onödan! nästan alla som tar vaccinet blir sjuka efter. usch nej, jag vet inte.
Hur ska ni göra? eller hur har ni gjot?:)

Taaz.com

Gick in på http://apieceofsisters.se/ där de hade tipsat om denna roliga sida http://www.taaz.com/
Det är en sida där man kan redigera och fixa sina bilder, tex sminka och byta hårfärg. den är super rolig och helt gratis!:) här kommer före och efter bild på det jag har gjort!:)

Före:




Efter:









vilken blev bäst tycker ni?:)


Jag,therese och Wickan sjunger på thailänska!

Missa inte detta! vi har testat att sjunga på thailänska xD



Så, vad tycker ni?:D

Maybelline Pulse Perfection vibrating mascara



Jag Köpte den nya vibrerande mascaran Maybelline Pulse Perfection vibrating mascara, och såhär tycker jag om den:

Jag tycker faktiskt inte att det är nån skillnad på när den vibrerar eller inte. Det enda som sker är att det kittlas i ögonfransarna;) så om ni ska ha en ny mascara är det inget att slösa sina pengar på, lika bra att köpa en vanlig.

Den får en 2/5 eftersom den ändå inte klumpar sig så mycket:)



(N)

Veckans blogg finalisterna!



Detta är de fem finalisterna!

NR 1

http://sotttnos.blogg.se/ 



NR 2

http://leiabloggar.blogg.se/




NR 3

http://ciias.webblogg.se/



NR 4


http://hanozi.blogg.se/




NR 5


http://lovejunkiie.blogg.se/






Så sätt igång och rösta på era favoriter nu!, man få bara rösta en gång och man får rösta på sig själv! Avslutas på fredag. lycka till!:)


Sista videon för idag! Lova klättrar.



Lova klättrar första leden:) duktig är hon!:)
Blev så förskräckt när hon ramla ner och slog in i väggen att jag glömde att flytta med kameran, haha;)

Glass

Sitter och äter lite glass nu, var ett tag sedan sist. Lite sommarkänsla är det ju trots allt över det;)



Blev ingen bra bild men tycker att det liknar rosor/nån slags blomma;)

vad tycker ni?:P

På vägen hem från Eskilstuna



Om ni undrar vrf vi skriker som stuckna grisar är det för att martin kör som en dåre;D

Första filmen från Klättringen!:)



En kille visar deltagarna hur man ska klättra väggen. skulle egnetligen få med när han föll jättelångt som gången innan, men fick bara med ett plutt skutt;)

Veckans blogg!



yes, kör igång med veckans blogg, vill ha något att göra! så sätt igång och anmäl er nu!:)
De som går till final kontaktar jag på onsdag, och finalen avslutas på Fredag. :) lycka till!

Vill ni veta hur jag såg ut när jag var sex år?



Lilla oskyldiga jag. jag visste inte hur ful jag skulle bli, jag visste inte hur många gånger jag skulle stöta på problem. nej det var inte mycket jag visste då. En del av mig vill vara kvar där, känna mig säker och bara allmänt lycklig. Men man måste växa upp och fajtas med problemen. Det har jag lärt mig och det är inte helt fel det heller. I promise.

Så jävla bra!

Åh, detta är nog den bästa reklamfilmen ever! garvar varje gång;D den blir mycket bättre när man ser orginalen bredvid och faktiskt ser hur likt det är;)



åh så jävla bra!

Eskilstuna!

ja, igår var det ju sm i klättring:) Åkte från göteborg kl 04:30! haha första 30 minuterna var vi alla pigga och snackade, efter det låg alla och sov på varandra, HAHA. dock kunde jag inte somna eftersom martin den elakingen satt på musik just när vi skulle sova!. haha. Men iallafall.. när vi kom fram så var det en timma kvar innan tävlingen skulle börja, så lova och natalie laddade lite och var nervösa! Första leden gick ganska bra, Andra gick bättre och tredje väggen sjukt svår så tyvärr kom ingen av dom särskilt långt. Men mina tjejer är GRYMMAST ändå!:)  Hemvägen kan jag inte ens summera, ahha! Det roligaste var nog detta:

Martin skulle tanka vår söta lilla minibuss, så jag,linda,therese och lova SPRANG till willys och köpte godis, när vi gick tillbaka så  visste vi att dom andra säkert hade åkt och gömt sig i nån skugga, men smarta som dom var såg vi fronten på bilen sticka fram bakom Statiol macken haha. vi sprang dit och dom startade bilen och började backa ifrån oss! haha måste sett väldigt kul ut fyra stycken springer efter bilen med godipåsar i händerna;D hha iallafall så körde dom bort till en rondell och åkte runt runt i några varv och kommer sedan tillbaka gapflabbandes, haha omg döör.

haha oj glömde det bästa av allt ju! när vi gick över ett gatan kom en bil och tuta på oss, men det var ingen vanlig tuta! Det var en jävla häst tuta som lät som en häst som gnägga! fyfan vad rädda vi blev! hahahah;D okej inte för att jag tror att någon orka läsa mitt långa inlägg men haha;) nu kommer lite bilder;) filmer kommer senare;D!



haha hanne stack sin sked framför kameran-.-



väggen var så hög så jag fick inte med hela;)










Mörkret faller

usch, det är redan mörkt och kl är bara 16:40. brr nu vill jg bara ha jul och sen sommar;) finns inget bra med höst, vinter, vår. Springer runt och försöker städa lite också. går väl sådär. Städa är inte min favorti syssla precis. haha ikväll blir det iallafall idol, jag tycker att Tove är bäst! vem tycker ni?


Vill ni veta vad jag har gjort under lovet föresten?


Grattis på födelsedagen <3

Grattis på Födelsedagen min kortspelande,klementinätande/advocadoätande läslus Fanny! hah blev en lång mening det;D hoppas du får en superdag med de nya bruna ögonen och mycket tårtätande! haha och jag hoppas du tar moppekort snart så att vi kan åka överallt utan att behöva åka tre;D ily biatch! och fuck Baby senorita! Det här är Göteborgs Stolthet!



grr<3

Nu är det bestämt!

På lördag drar jag och mina underbaringar från klättringen iväg på klättertävling. Dock ska jag inte tävla utan låter Lova och Natalie sköta det;) jag är ju som sagt inte så bra haha. kommer bli mycket skoj och skratt iallafall!
men vet ni vad? jag ska vara inne i stan kl 04:30!-.- ah, jag kommer vara död! sen drar vi iallafall iväg till eskilstuna och kommer inte hem igen förns kl 10 på kvällen. och jag som inte kan sova i bilen, men jaja, det löser sig;)



kyss på detta!<3

ahh! vi kommer att dö snart ju!

vi kommer att dö 21 december 2012! ah jag är livrädd! jag är ju bara 18 år då! hjälp :'( jag vill inte dö, det är så mycket jag ska hinna med! ah nu börjar jag snart gråta:'(

Efter träning...

Mycket viktigt att stretcha efter träning ju;D gör som mig så kommer allt gå bra;D ursäkta bilderna...








och ja, bara så ni vet, jag är såååå seriös;D

Omg, haha ser ut att vara 5 år för den delen också;O

Jag är hurtigast i världen, haha!

haha har precis sprungit slingan med fanny, råkade springa fel och hamnade på en öde åker med massa läskig skog runt. Vi blev rädda och sprang tillbaka, haha;)
Idag har jag och Fanny stått i Hälsoteket. haha blev lite segt men man slipper lektionerna. gaah jag har inget att skriva om längre, bered er på dålig uppdatering mina 1 st läsare<3


Grattis på födelsedagen <3

Måste säga Grattis till louice som fyller hela 15 år idag! inte illa. ily gumman<3



Sötare än sötast<3


hihi

kunde inte tillåta mig att vara så lat så jag åkte bort och hämta ut paketet. Jag vann ett par tofflor och en neccesär men tydligen så fick jag bara tofflorna, men jag är nöjd ändå. dock var dom lite små men hah vem bryr sig;D


jag är lat!

jag är för lat för att orka hämta ut mitt paket idag, hihi jag får skylla på att det regnar och är kallt och det är hela typ 1 km dit. det blir jättebra!

I´m home!

Ahhh, har vart borta från mitt rum och min data i över en vecka! men nu är jag hemma, såå skönt! imorn är det skola igen, usch det är inte kul men man måste ju. efter skolan ska jag gå och hämta ut ett paket på posten, hmm tror att det är min vinst jag vann hos millah:) lägger in bild på det imorn. men nu måste jag sova, och inte att glömma, det är snyggings födelsedag imorgon, hela 15 år blir hon:) får ringa och vecka henne och säga grattis:) aja nu måste jag sova, godnatt!

RSS 2.0