En månad som barn

Yes 26 februari idag vilket innebär att det är en månad kvar tills jag fyller 18. Nu ska här levas loppan sista månaden som barn.
Körkortet håller jag på med för fullt också, eller ja. Så ofta jag hinner fösöker jag ta körlektioner men inte så lätt med en skola som ligger över en timma bort, inte direkt att smita ifrån en stund hehe. Anyway, satsar på körkort i april.
Hoppas ni har det bra mina icke existerande läsare som bryr er så mycket om mitt liv hehe:)

Nykomligen

Att man aldrig kan få till det...

Bilder från halkan

Haha bästa dagen på länge! Var skitnervös innan pga av att jag var sjuk och att jag hade hört att det var svårt att växla med deras små toyotabilar. Fick syn på en volvo och sprang till den YES. De andra fick köra de små svårkörda bilarna;)
Det var skitkul att få köra själv i bilen utan att ha någon bredvid som tala om när man gjorde fel osv! fick värdens snällaste "ledare" också:)
I slutet fick min grupp testa att åka i bilen ovan där man får känna på hur det är att åka upp och ner i en bil. Sjukt kul!

update

Försökte tvinga therese (min tvillingsyster) att göra halkan åt mig eftersom jag är sjuk men nää det ville hon inte ställa upp på...

Sjuk

Yes andra dagen hemma nu med feber och en äcklig förkylning. imorn ska jag göra halkan också, känns grymt att köra bil när man knappt kan gå ut i köket och hämta vatten. Yaay.
Har dessutom praktik i fem veckor efter lovet, jag ska vara på ett kortidsboende för utvecklingsstörda barn och ungdomar. Det kommer bli grymt kul!
Dock måste jag åka på utflykt med dom över någon helg, inte lika kul...
Haha kände att jag hade mycket att säga, men anyway. Puss och kram<3

RSS 2.0