Vart tog tiden vägen?

Imorn är sista dagen på min praktik, eller nästan för jag fixade in två extra dagar nästa helg eftersom jag kommer hem på fredagen så kan jag ju jobba lördag och söndag också!

Jag har vart där i fyra veckor nu och shit vad snabbt det gått. Känns som om det var igår jag gick dit för första gången. Jag älskar de gamla på min avdelning och när vi är på nån annan avdelning och jobbar så saknar jag dom.
Mina finingar<3
Förut så hade jag kanske bara två stycken som jag tyckte om där, men nu gillar jag alla förutom en som kan vara lite aggressiv.
Kommer sakna dom när det är skol time igen.

Alla gamla uppskattar att jag är där och jag får höra från personalen att vissa damer har blivit mycket gladare sen jag kom.

Dock fick jag idag se en dam på dödsbädden, som jag för bara två veckor sedan satt inne på ett rum och fikade och hade det trevligt med. Så synd, men ändå är det det bästa för henne, hon slipper att lida. Tror inte att hon finns kvar imorn när jag kommer dit...

Har också börjat äta några piller för att motverka att jag blir magsjuk i turkiet:D
Trevia eller nått heter dom:)Damn

Jag har deppat hela veckan över att jag missar Veronica maggio på liseberg på fredag, (även om det är härligare att ligga på en strand och steka)

ALLA ska dit, haha this is saaaaaad. Har kärat ner mig i hela hennes album sedan den dagen hon släppte det. För nöja mig med att ha henne i lurarna:)En av mina favoriter, (fast egentligen har jag väl ingen favorit eftersom alla är lika underbara!)

blött i grillen

haha asså jag lyckas då aldrig, precis när vi ska tända grillen så börjar det regna och min mage kurrar, jag är hungrig! (för den som ville veta)

Idag har jag växlat in 2000 kr till 470 turkiska Lira.
6 dagar kvar, wiiie


Vinn en resa till London!

Här kan du tävla hos mohammedi om en resa till London för dig + 4 personer till! Visst låter det bra? Antingen kan man ju ta med sin familj eller vänner, superduper!En bild från min londonresa från två år sedan. vill tillbaka nuuuu!

 


lite över en vecka

Nu är det bara 11 dagar kvar tills jag sitter på ett plan påväg till Turkiet. Gud vad jag längtar!

För övrigt älskar jag att sommaren är på G. Dock synd att jag inte kan ha på mig shorts när jag är på praktiken. (inte tillåtet på äldreboenden)
Idag har jag varit på möte angående mitt feriejobb som jag fick på ett äldreboende. Jag kommer att jobba i 4 veckor och tjäna drygt 9000 kr. Det känns bra!
Pengarna ska jag spara till körkortet.

I helgen övningskörde jag för första gången och jag måste bara säga damn vad svårt det är!
typ kärringstopp tusen gånger. Pinsamt!


RSS 2.0