Livet hänger på en skör tråd, ändå bryr vi oss inte om att leva livet

ja det var natten till söndagen som olyckan skedde. Två döda och tre skadade. alla var i ca 20 års åldern.
de som dog var en kille, och en tjej född 1991. Tjejen var min granne. det känns så hemskt, för jag visste knappt om att hon var min granne fram tills idag, när jag fick reda på att hon var död.?

eller jo det är klart, jag visste att hon var min granne, jag såg henne nån enstaka gång, men jag visste inte vad hon hette eller hur gammal hon var. Det är mest hennes syster man brukar se när man för en gång skull sticker näsan utanför dörren. usch, tänk så skört livet är. livet hålls uppe av en tråd från ett spindelnät. vi måste vara mer varsamma med vårt liv, vi har det bara till låns. En vacker dag är lånetiden slut.


Nu har jag haft jullov i en vecka...

men det känns som mycket längre! börjar typ få ångest över att dte snart är skola igen. Just nu vill jag iallafall åka in till stan och shoppa lite på mellandagsrean, men har ingen att åka dit med:( haha och jag tänker inte åka själv iallafall:) jag får väl missa årets rea denna gång;(

Fick just reda på att min granne dog i söndags i olyckan på mariebergsleden. usch, hon är ju bara 91:a :( sånt är hemskt.:( jag känner henne inte men endå:/

utmattande dag!

nu har jag vart i tusen olika affärer ca 1000 gånger i varje. haha MEN tillslut hitta jag mig en mobil. den enda som fanns kvar i hela göteborg.



är ganska nöjd, förutom att jag egentligen inte ville ha en likadan som therese ( det fanns typ INGA mobiler kvar som jag hade råd med) och den är väldigt tjock;) men jag är nöjd med den, och jag har t.o.m lyckats komma in på facebook en gång och skriva ett inlägg;) det ni, inte vanligt att jag är så teknisk haha;D


Jag har faktiskt också hunnit med att ta en sväng till vårdcentralen där jag fick bekräftat att jag har öroninflammation. så nu blir det penecillin IGEN! usch, har precis avslutat den andra kuren för halsfluss, jag blir då aldrig frisk:( tänkte ta en sväng på mellandagsrean imorn om jag orkar åka in till stan, vi får se. nu är det faktiskt sängen som kallar på mig, får nog skynda mig innan den blir arg, hahah godnatt på er<3


Är hemma från pappa nu

Tänkte hinna med ett snabbt inlägg innan somnar. har kommit hem från pappa nu efter att ha firat julen där. mer om det imorgon, säger bara en sak. jag är trött och imorn ska jag upp tidigt och åka på mobiljakt. ska försöka hitta någon snygg som inte är slutsåld. resultatet får ni se imorn, godnatt<3

Sjuk igen:(

Fan! har blivit sjuk igen! har bara varit frisk i 3 dagar så blir jag sjuk igen:( fast jag ska försöka masa mig till genrepet kl 1 imorn. måste öva några sista gånger innan julavslutningen:)

Shoppa gratis!

PointShop.se


Bli medlem!:D det är inte som någon vanlig "gratissida" det är as lätt att tjäna ihop poäng och jag har på två månader, beställt hem en film och en navelpiercing! det ni;) så sätt igång och gör mig glad(A)

Nu åker jag snart och klättrar, och sen hem till min pappi!

börjar kl halv 2 idag:) vi ska klättra och bowla. mysigt värre. efter det ska jag gå runt och kolla på lite kläder, och sen ta bussen till pappa. har inte träffat honom på 7 veckor nu:)

hmm jag är hungrig men det finns inget att äta. dock måste jag varje morgon och kväll sitta och proppa i mig en clementin pga av penecilinet jag äter. usch, tabletten smakar skit i samma ögonblick man lägger den på tungan! uhh får rysningar när jag tänker på det! måste äta dem fram tills jul:(

nu måste jag iallafall göra mig iordning lite. mycket som ska göras innan jag ska åka, vi hörs på söndag!:)


Ny header!

japp, nu har jag gjort min allra första egna header. Ni ska veta att jag är sjukt oteknisk, därför dess utseende;) haha Men Malin hjälpte mig iallafall att förklara;)

Imorn är det skol-time igen!

imorn är jag smitt fri, så då får jag gå till skolan. Har faktiskt inte haft feber på hela dagen, superpiller jag fick av doktorn alltså;)har missat både matteprov och No- läxförhör på de TVÅ ynka dagar jag har varit borta! helt sjukt? varför ens hålla på med nya arbetsområden och sånt när vi inte ens har en vecka kvar i skolan?  jag kan iallafall ingenting om procent och ska göra provet imorn. Det kommer inte gå bra med andra ord:(
Nu måste jag plugga procent. Jippie!

Nu har jag varit på vårdcentralen!

hade ont i halsen och över 39 grader, så bestämde mig för att kolla om det var halsfluss. och jag hade så rätt;)
har fått antibiotika och är smittfri om 2 dagar. Missar matte provet imorn:( aja, hoppas det går att ta igen nån dag innan vi faktiskt får jul lov:D har fått reda på lite betyg nu också:) har VG i :

So
Gymnastik
Svenska
Hemkunskap ( dock vääldigt nära MVG:/)
Bild
Musik
och troligtvis slöjd, men har inte fått reda på det än:)

Usch vad lite det låter:/ men jag måste tänka på att förra terminen hade jag bara 3 VG så jag har ju höjt mig lite iallafall:)

Sjuk:/

nej imorn blir det ingen skola för min del. Her feber coh ändå har jag tagit en tablett:( usch hatar att vara sjuk:(

Godnatt på er(L)

Jag har vunnit!:D

Jag har vunnit den här supersnygga klänningen hos http://millahoman.blogg.se/ 

Metallic Partyklänning - Studentklänning - Populär

Wii:D jag är glad:D tack millah!:)

Bloggtorka på hög nivå!

som ni kanske märkt (alltså ni typ 2 om dagen) som läser min blogg, har jag inte uppdaterat på ett tag nu. Är lite stressigt med skolan sista veckan nu, men sen hoppas jag att jag har lite mer tid!:) I helgen har jag faktiskt inte varit hemma nånting. I fredags var jag hemma hos henke med wickan, och kollade på idol + paranormal activity! Fyfan vad läskig den var!usch...
Igår var jag hos Linda med Resten av klättrings tjejorna! myyys(L) sov över där tills idag fram tills jag åkte på bio med Wickan och henke och kollade på Luftslottet som sprängdes! den var lika bra som de andra två tidigare. Måste ses!:)

Så två saker som ni måste se:

Paranormal activity

Luftslottet som sprängdes

goodnight, sleep tight!

Galen dag med w<3

idag har jag vart ute med wiktoria och tagit lite kort(y)



Haha kolla vad nära jag var, och jag har svanfobi!



Haha vet inte hur, men på nått sätt lyckades vi få igenom mopparna här!





orkar inte lägga in fler bilder nu, ska sova. Natti<3

Everybody´s changing

Har fått upp ögonen jag mena öronen för den här låten. jag vet att den är gammal men har aldrig brytt mig om att lyssna så noga på den förut:)



Hittade ingen annan som gick att bädda in och orkar inte ändra den till liten så sjung med istället!;D


Iallafall har jag varit med Wickan och henke nu:) vi har kollat på robinsson, busat och tagit seriouse (stavning
?) snack, mysig kväll iallafall!:)

Bowlat

Har varit och bowlat nu. dock vann jag inte, men vann första omgången;) haha jag är så klen så jag får använda 6:or, hahah!:D ikväll ska jag se på robinsson med wickan och troligen henke!:) haha känner att det inte finns så mycket att blogga om just nu, eller jo!
Tove åkte ut ur idol! buhu, jag har hållt på henne ända sedan det började ju:(

Vem tyckte ni skulle åka ut igår?

Tomtenissa!

idag har jag ,w och therese vart tomtenissar i skolan. vi hjälpte till med julbordet när föräldrarna kom och skulle äta. haha lite fail blev det dock eftersom vi ville vara med på det för att slippa skolan och sluta tidigare. men nej, då fick hela klassen sluta efter lunch, haha fail! menmen, det var ändå ganska kul:)


Pelle svanslös!

istället för att titta på julkalendern har jag bestämt att jag ska titta på den gamla pelle svanslös julkalendern:) så varje kväll tittar jag på ett avsnitt på you tube:) haha vilken nostalgi säger jag bara!

R.i.p min navelpiercing

nu är min navelpiercing borta! hade bara ca 2 mm hud kvar så snart hade den ramlat ut genom huden ändå, så det var lika bra att ta ut den nu så slipper jag lite ärr iallafall, räcker med dom jag har:( Funderar på att ta om den till våren igen, är det nån idé? med tanke på att jag bara haft min sen i april så kanske det händer samma sak igen?:( och folk säger att det gör ondare att ta om det, men jag vet inte. Vi får se:/

love it!

älskar att sätta små fjårts på plats!

RSS 2.0