hard

Natten var ganska okej, vaknade varje gång jag vände på mig pga av det gjorde ont, men det var ändå inte samma smärta som första natten, kanske pga att de ändrade lite igår morse. ändå har jag fortfarande väldigt skav bak i skulderrbladen och revbenet och har fått en tid hos ortoped tekniska imorn kl 9:30.

Det är som är jobbigt när man är där och gör om den är att det är svårt att känna om det blivit bättre pga skavsåren man redan har under, sen är det olika vad man gör när det gör ont. För mig gör det tex ondast i revbenet när jag sitter på mjukt underlag, tex sängen. Sen när jag sitter lutad mot väggen åker grejjen i armhålan upp ännu mer så att man knappt kan hålla ner armen. Så när man står där hos ortopeden är det svårt att veta om man verkligen är nöjd.

Haha känner att jag gnäller skit mycket nu, men dom två ställena är olidliga, de andra skaven klarar jag av men inte dom:)
Sen ska jag även be dom att förkorta mina kardborreband för nu har jag lärt mig att dra åt mer och då blir dom alldeles för långa

Sen vill jag bara tacka Sandra, Hazal och Janna som finns där och stöttar mig<3



Kanten som skaver under revbenet

Nu är Berit här!

Nu är jag hemma från sjukhuset och sitter nu här med Berit, som jag valt att kalla min korsett. Berit är obekväm och ful, men jag hoppas vi kan bli vänner;) just nu har jag skit ont och den skaver upp under ena revbenet, upp i skulderbladen, lite mot höfterna och mellan brösten. Hoppas att det går över lite iallafall.

Så nu till sjukhusvistelsen.  Själva sjukhuset och grejjerna var okej, men dock skavde Berit lite på höfterna till att börja med. Det var sen under natten som den riktiga smärtan kom. Skav i överkanten mot ryggen så fort jag bara rörde lite på mig. Att försöka sova på mage var inte nån ide, kunde knappt lyfta huvvet då. På sidan var skönast för då kunde man iallafall andas lite. Men om man sen ville byta sida gjorde det skit ont och kanten trycktes in i ryggen. Låg vaken i några timmar under natten, även om jag var skit trött kunde jag inte sova. Värsta natten i mitt liv typ. Hoppas det blir bättre inatt.

Det jobbigaste just nu är att försöka sitta i sängen och ha datan i knät. Brukar vanligtvis luta mig mot väggen med datan i knät, men när jag gör det nu så åker den upp och trycker upp brösten och den smala grejjen i korsetten hamnar inte på riktigt rätt plats så det blir svårare att andas. När man sen sitter på något mjukt gör det även att man sjunker ihop lite mer, och då åker mitt revben ut i hålet och gör att det skaver mot revbenet varje andetag. Det måste fixa sig annars kommer det här aldrig funka. Så om revbenet och skuldebladen fixas skulle det inte vara så farligt:)

Just nu har jag en halvtimmas paus eftersom jag får ha det mellan tre timmar med korsetten på. Varje dag ökar det en timma så imorn är det 4 timmar i streck som gäller. Åh det var skönt igår när det bara var 2 timmar;(

Så snart ska Berit på igen, och jag får se hur det går inatt, uppdaterar om det, puss och kram<3






Fick köpa tre sånna här att ha under för den vanliga bh:n skavde så det gjorde skit ont:(



Lite bilder från helgen

bilder från helgen på bästa bohus malmön med bästa Fanny<3




Åh, vill tillbaka<3

En toppen midsommar!

nu är jag tillslut hemma efter att ha spenderat mina dagar hos mormor tillsammans med fanny och igår kväll + idag hos fanny. Är helt slut en gud vad underbart jag har haft det! Tänkte skriva ett inlägg om detta sen när jag skaffat alla bilder och sånt, men så länge kan jag ju berätta att imorn är det den stora dagen!

 imorn kl 9 ska jag vara hos ortopedtekniska och hämta min korsett och åker sedan vidare till sjukhuset där jag ska spendera min dag + natt. Kommer bli ganska spännande eftersom jag ska bli sjuksköterska och är intresserad av sjukhus. Dock är det lite synd att jag ska bli lämnad ensam nästan hela dagen eftersom min mamma jobbar. sen är det ju lite andra grejjer som är lite oklara, har inte fått så mycket information om detta;) med det blir nog bra:)

nu måste jag duscha bort saltvatten ur håret, euw haha, hörs<3


Bohus malmön, vi kommer nu;)

yes, nu drar vi iväg till bohus malmön, kommer bli grymmt kul att fira midsommar med snyggaste Fanny<3
Kommer inte att blogga nånting förns jag kommer hem på lördag eftersom jag inte har nått internet hos mormor:)

Hoppas ni får en riktigt härlig midsommar med dans och blommor! hörs på lördag/söndag!


Ullaredshysterin

Är ett ämne jag vill ta upp nu så här på kvällskvisten. På kanal 5 rullar repriser av Ullared och morgan springer runt och är lika korkad som han var förra gången dom visade det. Att folk kan shoppa för 50 000 kr på 1-2 veckor? eller vad var det? är helt sinnesjukt. Mina egna erfarenheter av ullared är att det är trångt varmt och ganska jobbigt att vistas i. Man hittar saker som man tycker är billiga om man jämför med i vanliga affärer när det egentligen bara skiljer från 1-20 kr. Kvaliten är ju faktiskt inte den bästa på vare sig kläder eller prylar.

Nu säger jag inte att allt i ullared är dåligt, tvärt om. Om man ska köpa småsaker som tex vantar, sminkservetter hårspray mm är det skit bra, men i slutändan när man gått där i några timmar så är varorna i vagnen långt ifrån billiga. 500 kr brukar mina små inköp gå på, när man åkte dit för att det skulle vara billigt. Ibland är det inte alltid bra att det är billigt, man slänger ner det i korgen och tänker, äh det är ju billigt om man jämför med hemma. Men om jag ska vara ärlig använder jag knappt hälften av grejjerna jag köpt där. Så min slutsats är att: Ullared är inte så fantastiskt som det sägs/tycks vara. Visst det duger, men man blir trött efter 2 timmar;)

Att dom nu inför en ny säsong har fokuserat ännu mer på morgan är skit löjligt. Det säljs trosor och allt möjligt med morgan på, HALLÅ ELLER?

Nej, Ullared är bäst när det är lagom!:)




många filmer idag!

hehe klippet från lotta på liseberg;)



Jag sitter längst in med rosa tröja, bredvid mig sitter  Fanny, bredvid henne sitter Daniela och i kanten Therese ( min syster)

Kanske ska säga att kvaliten är inte bra eftersom jag filmade på datan;)

Film

Efter lotta på liseberg:




Lotta på liseberg

yes, igår var det som sagt lotta på liseberg;) skit kul! var med i tv lite grann och sånt:) Alexander rybak dampade loss och slog sönder sin fiol och sprang därifrån, sen var han "sjuk" .

Om ni vill se hur snygga vi var i tv kan ni klicka här: http://www.tv4play.se/noje_och_humor/lotta_pa_liseberg?videoId=1.1688669 och titta på 1:13 !
















Haha fick ropa så att han kunde posa;)


Så, bilderna säger allt så känner att jag inte behöver skriva så mycket mer!:)

Vill följa med therese och danni dit på måndag igen men då ligger jag på sjukhus och provar in korsetten:(

åh så söt!

fick syn på denna videon på en blogg, åh vad sött säger jag bara!


nu är jag hemma

har vart hos mormor sen i torsdags men nu är jag hemma! badade lite igår och klättrade i bergen, skit läskigt att bouldra i riktiga berg med bara massa grunt vatten under! trodde jag skulle dö, men här är jag som tur är;D

imorn blir det lotta på liseberg med fanny,danni,my,therese och paula! nice. Skit kul förra året så hoppas att vi får synas lite i tv i år också;D

en bild från förra året:
 

printad från programmet;D

just det, alla från klätterläget är med i bergsport( en tidning) haha lite efter:D ett år sedan snart. bara två veckor kvar tills det bär av till läger igen iallafall:D samma ställe som förra året (berfendal) as nice!

bilder från tidningen:







jag längst hitåt på bilden;)

hos pappa

sitter hos pappa nu, var på lillebrors skolavslutning när han sluta sexan i morse. Träffade min gamla lärare christer som jag inte sett på 2 år och såklart bästa läraren ever- Camilla<3  var kul att se dom, men tragiskt att se hur små klasserna har blivit, skolan kommer nog inte att finnas kvar så länge till. 9 stycken i sexan och 4 st i förskolan, ahha:(

drar vidare till mormor imorn på bohus-malmön och stannar där över helgen, vi hörs!

Det står gubbar på min balkong:(

Helt plötsligt stog det en gubbe på min balkong och en på en stege utanför fönstret och jag hade inte dratt ner persiennerna så dom glodde rakt in på mig, sprang fram och drog ner persiennen mitt framför ögonen på dom haha:(

Betyg

just det, här är mina betyg, vet inte om man ser så bra men;)
Lite onöjd att jag har så många G, menmen


Var precis uppe i skolan och skulle hämta cabare filmen, dock hade lärarna sagt fel så det var imorn man skulle få den, och jag åker till pappa sen, damn. Hoppas blom kan fixa en åt mig:)
Fick iallafall en pratstund med Eva Heed, nice haha:)

Nu är vi inte längre 9B

Fan vad ledsam skolavslutning. Vill inte alls ha sommarlov, kommer sakna allt så himla mycket<3 jag vet att jag har sagt det redan, men min klass gör min dag varje dag. Fick gråta lite med alla innan vi sa hejdå och alla drog hem till sitt. Eva var också ledsen och nu passade alla lärare på att säga hur duktig man var och hur kul det var att ha en;) haha inte tidigare nejnej;)

Kommer att sakna Eva och maria mest, hahahha:(

Iallafall, efter skolavslutningen åkte jag therese och wickan hem och bytte kläder och spela en omgång fia med knuff haha;) sen drog vi till stranden och grilla med lite människor och drog sedan vidare till en fest nånstans. Alla var helt borta och ramlade typ på en , så ja nu sitter jag här och deppar med tre myggbett:(




skolavslutning om 1,5 timma

åh, slutet är så nära nu:( jag älskar min klass, min skola och mina lärare. Jag vill inte sluta än:( kommer sakna alla så jävla mycket, 9B, ni är bäst<3




filmen från cabarén

nu har jag äntligen fixat filmen från cabarén, maja var snäll och gav den till mig;)

det här är alltså en film som vi visade upp på cabarén



Det kanske är lite svårt att fatta om man inte gått/går på våran skola, men kerstin äter alltid tårta och eva äter alltid semla, så nu vet ni;) och allt i filmen har hänt på riktigt, tex larver i maten och att kerstin går iväg och äter tårta under en lektion;)

Nordlyckes bal 2010<3

åh vad jag älskar nordlyckes härliga elever! åh fan vad jag kommer gråta på måndag när vi slutar:(
Balen var såhääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääär bra! svettigt, blött äckligt och helt underbart!











Jag kommer att sakna er<3

en rubrik

nu när vi har slutat nian har vi bestämt att vi ska ge en "mina vänner" bok till vår lärare så vi kan skriva i och så ska vi klistra in ett foto från när vi var 3-5 år och ett från i år. dom här två korten ska jag ha med:)


15                                              2,5


imorn är det...

fotbollsturnering i skolan och bal på kvällen:D

i vår skola ska man klassen klä ut sig och i år har vi valt att vara psyk patienter som rymmt från psyk hemmet:D nice eller hur;) ska ha stor tröja och trasiga tights med rufsigt hår och bandage runt huvvet;)

Jag tror inte riktigt att jag har fattat att det är imorn kväll balen faktiskt är, åh det kommer bli så kul:D

jag tävlar om en goodiebag

jag tävlar om en goodiebag hos millah från Styleimport.com.




hoppas på att vinna ;)

Vinnaren av tävlingen

nu har jag lottat fram en vinnare som blev: Sophia

Grattis!:) mejla dina kontaktuppgifter till  [email protected] så att jag kan skicka vinsten!:)

om jag inte fått ett mejl inom en vecka slumpar jag en ny vinnare!:)


shoppat idag ser ni;)

var as längesen jag köpte något så idag drog jag in och slösade lite på mitt presentkort på frölundatorg.

köpte ett linne och en bikiniöverdel, nice
tänkte visa lite här eftersom hazal vill att jag visar dagens outfit och sånt haha;) dock blir det morgondagens outfit tänkte jag, och något mer då hehe..



linne från new yorker 139 kr, bikini överdel h&m 20 kr, billigt gillar vi(y)



lite osäker på om korsetten får plats under, sitter näligen ganska tight i ryggen, men den var så fin så ville ha den endå haha;)



helt vanlig bra att ha grej haha:D

för övrigt har dagen varit stressad, gick upp kl 8 och åkte till skolan och hade syslöjd på min lediga dag haha, inte illa eller hur?;) mvg barn här asså;) sen när jag kom hem ville therese baka wienerbröd, degen failade och allt blev bara knäppt så han inte klart med den så nu ligger deg plattor i kylen haha, får försöka baka klart nån annan dag;)
sen så har jag vart hos sjukgymnasten, solat inför balen, och tillsist beställt tanläkartid för min onda rotfyllda framtand, fick en tid 17 augusti:O  hallå eller? jag har ont nu, inte om två månader?

spännande

sitter och tittar på greys anatomy, jävlar vad nervöst det är hela tiden haha, bästa på länge:D

måste fortsätta titta nu men slänger in en bild från när vi sjöng igår.





okej det blev två;)

och nej, titta inte på mina spagettiben;(

cabarén är avklarad

åh fyfan vad kul vi hade! underbara talanger till vänner man kan ha!:) dock sjöng jag falskt och förjävligt, men som ester säger, då kan dom andra få glänsa lite:)

våra filmer och lärar parodier är bäst måste jag säga:)

haha vi tvingade alla lärare att ge en gammal bild på sig själva när dom var unga, så det visade vi upp tillsammans med låten, forever young, mycket skratt blev det! haha, men det är ju mest eleverna som tycker att det är kul eftersom vi har dom som lärare, men tänkte lägga upp lite endå:D



min klassföreståndare, eva hahhaaha:D

 
Engelska lärare kerstin, haha wtf, hon var ju snygg en gång i tiden:D



so lärare anna:D



Finalnummer, were all in this togheter





sara, matilda och jessica, skit grymma med walkin in memphis



Matilda, hög brud haha:D



My och filip, skit grymma konfrancierer, stavning på det haha



Frida, linnea och Johanna, As bra med, you cant hurry love



Jessica med man in the mirror, sjunger så himla fint:)



Maja, som var maria malm i lärar parodin:)



tove, jennifer, frida,matilda och andrea med cs låt:)



Matilda blom, så jävla grym, sjöng carina berg låten, fast lite omgjord till vår gympalärare;)



Och ja, jag har tagit bilderna från andras facebook eftersom jag inte kunde ta några själv:)
Ska också försöka fixa våran härliga nordlyckefilm så att ni kan få se, så jävla kul:D

kyss<3

pirrigt asså

är as nervös, imorn är det cabare och jag kommer att skämma ut mig totalt! ahh jag dör, kommer sjunga falskt som bara den:(

ska vara i skolan kl 7 och öva gärnet, önska mig lycka till

Gardasil

mamma frågade mig och therese förut om vi ville ta gardasil vaccinet eftersom vi är två stycken så  tar dom oss för samma pris som en. dvs 1800 kr. Jag sa nej, men gick ut och läste på pappret där det stog att typ 450 drabbas varje år och 150 av dem dör. haha, nej jag vill inte dö, så jag funderar på om det inte är värt det.
även om jag dör av rädsla för sprutor men endå;)

fast alla säger att sista sprutan är värst, kommer ju bara våga ta dom två första då. åhh

just det

jag fick MVG i svenska, JAG ÄR GLAD!


jag har kämpat hela jävla terminen efter mvg men varje gång jag har fått tillbaka prov/ inlämningar har jag fått tillbaka papprena med ett inringat VG+.
Lika jävligt varje gång, det var ju mvg man ville ha, men när jag hade betygssnack med min lärare sa hon:

Jag måste erkänna en sak. du har hållt mig vaken under nätterna. Jag har funderat fram och tillbaka och t.om läst igenom allt du gjort en gång till, men jag har kommit fram till att det här är inget vanligt vg. med dina texter som du skriver så har jag bestämt mig för att sätta MVG på dig.

jag blev såhääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääär glad kan jag säga. Okej, för andra kanske det inte betyder så mycket med ett mvg i svenska, men det är det enda jag är bra på i skolan. jag suger i både matte no spanska och allting. Det är att skriva jag är bra på.. så är det:D

jag lever

har vart hos pappa i helgen och träffat min farmor och farfar. längesen det<3 ang tävlingen så avlutar jag den nog inte förns jag har några fler deltagare, men jag ni har ju fram tills den 10 på er som jag skrev i inlägget:D
senast 10 avslutar jag tävlingen:)

usch, är så nervös inför cabaren, genrep imorn och själva cabaren på tisdag, jag är livrädd. kommer sjunga jättefalskt och alla kommer skratta åt mig resten av mitt liv:(

in the ghetto med ester och therese, najs.

uppstått från det döda

min kära orkide som inte har blommat sen Maj 2009 har börjat visa tecken på liv. Snart kommer den att blomma igen, haha som jag har kämpat haha, nejdå. Men jag är faktiskt lite stolt över mig själv att den inte har dött under det här året som gått;) fick den när jag konfirmerade mig och sen dess har jag inte sett ett enda levnadstecken från den:)



dom två grejerna som växer ut från den är stjälkarna. HAHA JAG ÄR STOLT OKEJ?

Miss it



Kan inte annat än säga att jag saknar min navelpiercing, även om den var infekterad och gjorde ont i över ett halvår var det ändå fint:(
Tänkte ta om men det är ingen ide nu när jag ska få korsetten. Jaja sånt är livet.

gjorde panacotta (stavning) till efterrätt förut, mumsigt och jättelätt att göra!



Och en bild till ska jag klämma in idag:



Nordlyckes bal inbjudan , nice

En grej till, Det luktar grillat, åhhhh jag vill ha! har inte ens nån grill haha:(

Stackarn:(



Haha stackarn, alla skrattar åt henne;/

Glöm inte tävlingen

hallå eller, är det ingen som vill vinna lipgloss?;) jag kan ju inte avsluta en tävling med typ sju deltagare?:) det blir mycket roligare med fler! så kom igen nu!:)

http://juliasundstroms.blogg.se/2010/may/tavling-vinn-tva-lipgloss-fran-make-up-store.html

RSS 2.0