Trisslott

Hos AktiebolagNu kan man just nu få en gratis trisslott! Allt man behöver göra är att skriva ett inlägg i sin blogg med ordet aktiebolag och lagerbolag så skickar de trisslotten inom kort!


Har fortfarande min sovtröja på mig, slappt?

Har inte orkat, så går fortfarande runt här i sovtröja, haha kanske dags att gå och duscha och fixa sig lite nu?;)
iallafall: förut skulle jag baka kaka till mamma, men den blev som en stor failad semla och allting rann ur den. usch haha.

och svar till Hanne och linda:

Linda, tack så mycket!:)<3

Hanne, Ja det får ni göra!<3

Kallelse från sjukhuset

fick ett brev hem igår om att den 28-29 juni ska jag ligga över på sjukhuset och prova in min korsett mm. Undrar vad jag ska göra hela dagen? typ sitta med den på i 2 timmar och ha av den 1 timma. Mamma dumpar av mig där på förmiddagen och lämnar mig helt själv tills jag får åka därifrån dagen efter. Najs....

Fast det kommer att bli kul, gillar sjukhus. hoppas det finns någon man kan prata med. Har inte lust att sitta där helt själv hela dagen. dock ville jag få komma dit tidigare. en hel månad kvar ju:(

Sex and the city 2



Igår drog jag therese och Wiktoria på sex and the city 2. Vi kom lite för tidigt så vi gick upp och kollade lite på alla som åkte skate bord bakom bion. Ganksa kul att se alla duktiga p 12 :D Sen väl inne på bion dela dom ut massa roliga grejer. Fick två vitamin drycker och en rakhyvel;) ganska najs. sen lottade dom ut ett kit till nån i bion, men dom drog inte mitt stolsnummer. Damn. Iallafall Filmen var Grymt bra, skrattade typ hela tiden! Den var mycket bättre än ettan, åh jag vill se den igen. Och jag förstår mig inte på dem som har gett den dålig kritik. Nej, det roligaste jag sett på länge!

Men jag kan säga att det är inte kul att gå runt i stan kl 12 på kvällen. Massa äckliga fylletanter och gubbar som skriker och äcklar sig:(

Nu ska vi spela monopol iallafall, får passa på när wiktoria är här:)

 love<3

Mvg

Fick Mvg i musik!:D

på våran skola kan man inte få Mvg om man inte kan sjunga eller kan spela något instrument as bra, vilket är väldigt dåligt!

Så idag var det uppsjungning och uppspelning för dom som ville få chansen till mvg. Så jag och therese gick och sjöng upp "bless the broken road" och vi fick MVG:D så nu får jag förhpnningsvis mvg i tre ämnen:)

Musik, hemkunskap och sy slöjd:D detta gillas:D måste tillägga att detta är första gången jag får mvg i nått så det är därför jag är glad;)

 

Tävling- Vinn två lipgloss från make up store!



Hehe tänka ha min första tävling här i bloggen nu. Eftersom dom här två var med i min vinst från bella och tyra och jag ALDRIG använder läppgrejer så kan jag lika gärna lotta ut dom!

Läppglansen kommer från make up store och är värda 130 kr styck. Nyanserna heter "Tell" och "pure"


Tävlings regler:

låna bilden och skriv om tävlingen i din blogg. Det behöver inte vara ett eget inlägg utan kan stå med i ett "vanlligt" inlägg. I inlägget ska det finnas en länk till tävlingen.
 
Kommentera att du vill vara med i tävlingen och skicka med länken till ditt tävlingsbidrag.
 
Om du lottas ut och reglerna ej har följts drar jag en ny vinnare

Lycka till!


Tävlingen avslutas mellan den 5-10 juni, beror på hur många det är med. Mina vänner Får lov att vara med i tävlingen och jag kommer att lotta helt ärligt ,så om ni har något emot det- skippa tävlingen!

Lisebergs nyhet 2011





Europas högsta fritt fallattraktion
LisebergsTornet, med en höjd på 146 meter över havet, byggs snart om till 2011 års stora attraktionsnyhet AtmosFear. AtmosFear kommer att bli Europas högsta fritt fall, både vad gäller fallhöjd och byggnad att utgå ifrån. Sett till hela världen finns det egentligen bara en enda attraktion som kan liknas vid AtmosFear och den är placerad i Australien.

Åkturen startar under jord i tornets källare och att ta sig därifrån upp till toppen tar cirka 100 sekunder. Nedresan går betydligt snabbare - man faller fritt i strax över tre sekunder. I en hastighet på cirka 110 km/h faller passagerarna mot marken och bromsarna slår inte till förrän man når källaren. Under inbromsningen utsätts den som åker för högsta tillåtna G-krafter, 4 G.

Text från liseberg.se


Shit vad läskigt, jag kommer aldrig våga mig upp i den;)


Ortoped tekniska idag!

Har precis varit på ortoped tekniska och provar ut en korsett, fyfan vad obekväm. Den satt ändå okej förutom på höfterna, där det gjorde ont varje gång jag rörde mig, och sitta var ju inte det lättaste.
Ska få en kallelse så snart som möjligt då jag ska till salhgrenska och läggas in över natten och se så att allt funkar bra. Dom vet inte när jag blir kallad men det är bråttom(eftersom jag är så gammal)  så dom måste se om dom kan trycka in mig på nån tid innnan sommarn. jag vill bara få den så snabbt som möjligt så att jag blir av med den innan sommarn nästa år:)

Fick med mig min röntgen bild hem också, take a look<3



Min rygg har en så kallad S kurva som ni kan se. Den nedersta kröken är 30 grader och den översta har jag ingen aning om:)

Tillägnat louice

som tycker att jag uppdaterar dåligt;) hallå jag skrev faktiskt igår ju;) <3

Dagen har varit helt vanlig, tråkig skoldag. Jag tror att min hjärna redan börjat ta sommarlov. Vad är det för idé att plugga mer nu? Haha men tror inte ens att eva heed tycker att det är nån ide längre, hon bara säger så för att vara elak mot oss. Var hos sjukgymnasten också, lika tråkigt som vanligt och jag har fortfarande lika ont i ryggen. Damn 

är lite avundsjuk på louice också som sitter borta i värmen ¨på mallorca, haha hoppas du har det bra därborta iallafall<3

Just nu sitter jag och kollar på behind the scenes sex and the city 2. Nice. Taggar tills på fredag då jag ska gå och se den på bio. Jag älskar sex and the city! <3

Vad tycker ni om det? Bra eller dåligt?

stan med dom snyggaste<3

Innan klättringen träffades alla snygga tjejer i stan kl 2. Vi åt thaimat/mc donalds. riktigt nice och jävligt kul var det! :D älskar människorna<3









<3

Ny kategori!

skolios kan nu hittas till vänster. Eftersom det kommer att handla lite om det nu i kanske ett år framöver i min blogg förtjänar det en egen kategori!:) Det kommer trots allt vara en del av mig nu:) Under den senaste vecka har jag pratat med några jättesnälla tjejer som också har skolios. Alla är jättesnälla och svarar på mina frågor och är stöttande, tack<3

kan väl klämma in att jag ska till ortopedtekniska på onsdag och prova in en korsett. Spännande.
lite rädd faktiskt. Tänk om dom drar åt as hårt med en gång? kommer typ dö, haha nej vad töntig jag är. sorry<3

Tänkte kolla på lite tv nu, vi ses.

ps, fick precis värdens smärta under hägra revbenen. kunde knappt andas. Läskigt:(

Min vinst från Bellatyra show

Fick precis min vinst från makeup store! haha I love bellatyrashow!:D







Bland annat, foundation, lip gloss, eye pencil, nail polish,  cover , eye liner och.. aa:D

Im happy<3


-



Det ska nog bli en riktig kvinna av mig en dag också...

glödlampa- Check


Dear friends, be proud over me!
this is an unusually moment


----------------------------------------------------------------------------------------

Okej, det känns fel att ljuga här i bloggen, det räckte att slå lite på lampan så började den lysa igen, så mina tekniska erfarenheter kom aldrig till användning, men man kan ju alltid låtsas!

Ännu en sovaöver dag med Fanny<3

sov över hos fanny igår<3
tog mitt första dopp, fick ett myggbett, sen drog jag;P;PP;P;P;P;P;P

haha nej, men vi bestämde oss för att bada och så blev det, dock lite sent, men bättre sent en aldrig!:)







Fanny, jag vet inte hur jag ska klara mig utan att gå i samma klass som dig i resten av mitt liv, saknar dig redan på lördagen när det är helg, och på söndan känns det som om vi inte träffats på en evighet, hur ska jag klara mig utan dig varje dag då?  jag ska ta till vara på de tre sista veckorna, med både dig och min kära klass 9b<3 Sen till hösten kommer du inte få en ledig stund på vardagarna efter skolan, det kan jag lova dig<3 Jag älskar dig min bästa vän<3

Du och jag min bonne<3

jag har sett en kändis...

typ inte haha:D men ni vet det okända som går på tv 4+ ? :) haha mediumet lena ranehag lyckades jag få syn på häromveckan:)
när jag hade gått förbi henne och hon nästan var borta ville jag ha kort på henne haha, jag vet hanne och fanny, Jag är knäpp:)




tänk om hon visste om att jag tog kort på henne, scary...

Jag tävlar om en goodiebag värd 5000 kr

Jag är med och tävlar om denna goodiebagen hos Byalexandra.blogg.se   (direktlänk till tävlingen)



Vinsterna är:
Salinasbikini
's webbshop - Becky 804/805 258 storlek M 1,099kr
Rosenserien - läppcerat, lermask, Make up kräm 600 kronor.
-  (ur Dualsenses color serien) shampoo, leave-in-mousse, conditioner 550 kronor.
Coolstuff - Blåsapa nageltorkare, Ice shooters 120 kronor.
Inneonline - 2 stycken Ljuslyktor 120 kronor.
Softhair - blond syntet hår på klämma 250 kronor.
Karin Herzog - body shimmer 400 kronor.
Swissdepil - hårborttagning 350 kronor.
Saltåkvarn/Min müsli - 2 stycken presentkort på min müsli a 160 kronor 320 kronor
Styleimport - diverse nagellack (2 stk) blingstenar till tänder, m.m. 500 kronor
Msmink - maybelline new york xxl extension mascara 85 kronor.
Veganlife - Pillans vegankokbok (Signerad!!) 265 kronor.
Frozza - örhängen och halsband från Friis och company 300 kronor.
Importklader - leopard korsett one size389 kronor.
blucherart - akvarell handmålat vykort 30 kronor.
Keisy - Väska och skärp 110 kronor


sponsrat av BYALEXANDRA
Tröja från gina tricot s 150 kronor.
h&m's foundation  50 kronor.


Skolios

Var på skoliosenheten imorse, efter 3 röntgen och 4 timmar senare konstaterades det att jag hade skolios ( 30 grader som räknas som grav skolios) och ska alltså påbörja korsett behandling om en månad. Korsetten ska vara på 23 timmar om dygnet. fuck jag vill inte



Den kommer att se ut ungefär såhär.  ser ju riktigt bekvämt ut-.-

Crazy

haha kvällen natten morgonen har varit as kul! haha åh skrattar typ fortfarande!
Vi låg iallafall och sola en stund förut, och fick faktiskt en rand, det gillar vi(y)



Vi lyckades ta EN bild, haha och den var ju såå snygg men bästa kvaliten;)
Crazy girls säger jag bara<3

soccer!

Spelade lite fotboll med wickan och henke igår! hihi as kul, vi körde typ pricken eller nått sånt;) såklart kom jag tvåa;) fast som alla säger här:

Ettan förlora tvåan vann
trean tappa byxorna fyran försvann


Haha så det betyder att jag vann;)

Nej men seriöst, louice? erkänn vi aldrig har hört den? eller är det jag som är efter?;)<3
Alla höll på att dö när jag sa att jag aldrig hört den. haha

iallafall, efter det orkade vi inte göra nått så vi slöa en stund på gungorna och hängde upp och ner på klätterställningarna. Mogna, jag vet(y) Sen spela vi kubb och jag vann alla fyra gångerna, det ni!






ibland är det bra att inte ha nån rumpa;)

fattar inte vad bollen gjorde där uppe på benet och skavde upp så det börja blöda, jag trodde jag sköt med foten men icke haha

tack för kvällen<3




Party i fannys säng ikväll

Ikväll blir det party hemma hos Fanny med Caroline, My och förhoppningsvis Daniela! detta gillar vi! :D får inte glömma kameran!
Just nu är mormor och morfar här, vi har segat runt på ikea typ hela morgonen. Jaja man får offra sig ibland.
Imorn är det klättring<3 finally, längtar jättemycket tills lägret<3

Kände att det blev ett nödvändigt inlägg men iallafall, puss på er<3



Fanny snygging till vänster<3 kanske dags för lite nya bilder snart?




Har glömt skriva det i bloggen, men

R.I.P Ebba the dog<3

jagärgladidag

Haha hanne och alla tråkiga människor;D nej skämt åsido. Jag bryr mig inte om att min blogg handlar om tävlingar :D för JAG VANN:D haha var med i bellas och tyras mms tävling där 10 vinnare vann ett smink paket från make up store:D jag är gladgladgladglad :D:D:D:D::D:D

Mina framtida klasskamrater stavas urk

Jag och wickan åkte till krokslättsgymnasiet och skulle lyssna lite på tidigare elever mm. Det var BARA fjortisar. Dom kommer väl inte in någon annan stans-.- Ska fjorts som inte ens kan ta hand om sig själva gå omvårdnads programmet? nej skulle inte tro det. Det var spec tre fjortisar med deras killkompis som var en sån där stöddig "jag är bäst och roligast typ". Han tjatade på eleverna när dom pratade med andra, och när han väl fick fråga sa han" eh du, jag har hört att lärarna ringer hem om man röker, är det sant?" shit fråga nånting om skolan istället-.- sen sa han " hallå, måste man torka rövhål eller?" " måste man göra det på sina klasskompisar också då?hahaha"

Seriöst de jobbigaste människorna jag någonsin mött, Dock är det 2 klasser i omvårdnads programmet så jag kan ju ha en chans att inte hamna med dom iallafall.

Nog om gymnasie, Hur är det med er kära icke existerande läsare?

Ps: Malin denna uppdateringen var för dig!:D

-

So plugg, No plugg, engelska plugg, redovisningar, nationella + nationella muntliga

Nån som vill komma hit och döda mig?

ps, gör det medans jag sover, annars blir jag rädd

RSS 2.0