Lördag

Gick upp kl  07:45 för att gymma, jag är duktig!;) sen åkte jag in till stan och träffa karolina<3 jättemysigt att träffas igen<3 Sen åkte jag hem och träffa Fanny som har varit i thailand i två veckor, saknat massor säger jag bara!(L) Sen tillsist vann therese 4 kg ballerina kladdkaka på hemsköp så vi åkte och hämta massa kakor:D mums:)


Hihi julia<3skraplotter

Idag fick jag hem två skraplotter, en tian lott och en trisslott. Hihih jag vann 50 kr på trisslotten:D plötsligt händer det liksom. okej det är inte jättemycket pengar men jag kan säga såhär. Köpte ett gymkort för 2000 idag och ska köpa klasströja nästa vecka. jag är pank.  så alltid bra med extra pengar;)

Skraplotter

Om man bloggar om http://www.gratisskraplott.se Så har man chans att vinna mycket pengar;) de skickar hem en tian lott och en trisslott.

Plötsligt händer det!

Sportlov i värmland!

yes det är i värmland jag har hållt hus den senaste veckan ser ni;) bland härliga dialekter och släktingar, finns inget bättre<3 har stått på ett par skidor för första gången i mitt liv, dock bara längdskidor men endå;) haha ramla minst 5 gånger innan jag kom upp för uppförsbackarna. slutade med att jag kröp upp för backen med ena skidan släpandes i spåret. tror inte att de som skulle åka efter mig blev särskilt glada när det inte fanns nått spår kvar haha;) snöig blev man iallafall;)

har en film åt er - visst är jag snäll?;)



hehe jag ramlar i en sväng så man ser inte så jättemycket men ha tålamod, det kommer;)

Och jag lovar, backen var faktiskt as brant innan jag kom in i bild så jag ramlade bara därför!;D

Tjockisdag och namnsdag!

hihi, har tjockat mig med en semla idag som jag tror att de flesta andra har gjort!;) Sen har jag namnsdag också, hihi grattis till lilla julia haha(A) haha nej men jag har faktiskt inte riktigt fattat varför man ska fira namnsdag över huvud taget? det är inget speciellt faktiskt. eller vad tycker ni?

Brukar du fira din namnsdag och hur isåfall?:)


bild: google.com

Tjockisdag och namnsdag!

hihi, har tjockat mig med en semla idag som jag tror att de flesta andra har gjort!;) Sen har jag namnsdag också, hihi grattis till lilla julia haha(A) haha nej men jag har faktiskt inte riktigt fattat varför man ska fira namnsdag över huvud taget? det är inget speciellt faktiskt. eller vad tycker ni?

Brukar du fira din namnsdag och hur isåfall?:)


Alla <3 dag

Har inte ens märkt av att det är en annorlunda dag menmen, hoppas att ni andra har haft det nice:)

har precis kollat på Flickan. Den var faktiskt ganska bra, men framförallt sorglig.



Haha hon har typ vita ögonfransar också? hahah

Lov!

äntligen lov! lite snabb update bara:

Matteprovet gick sämst

Jag har träffat louice idag<3

Filmen Prinsessa är väldigt bra

Jag är trött och ska sova, godnatt<3

Snart lov!

yes, bara fredan kvar nu innan lovet!:D

hade nationella idag. Skrivuppgift i svenskan:) gick sådär faktiskt, kände att jag inte argumenterade tillräckligt, men fick ont som tusan i handleden! usch, skrivkramp på hög nivå!  jaja vi får väl se hur det går med det;) haha kanske sänker mig till G? hah nej usch:)

Fick tillbaka min novell som jag hade lämnat in innan lovet också. VG+/MVG-    haha jag är nöjd!:D brukar bara få vg på mina saker så:)

Sno stilen

hehe, bara för att ha något att uppdatera om;)



Hehe är jag inte duktig?(A) haha nej skämt åsido.

Imorn är det nationella igen. Skrivuppgift i svenskan. *JIPPIE* åh jag har ingen fantasi alls, och tror inte att vi får ett sånt lätt som 93 orna fick förra året. nej här ska säkert sittas och skrivas krönikor eller annats sånt som man måste ha fantasi för. Nej tackar vet jag lov. Bara 2 ynka dagar kvar i skolan sen är det äntligen LOV!

jag är med och tävlar om

"Jag är med och tävlar om valfritt clip-on-set i syntet från Happyhair.se hos Decevven







Haha Hanne!
Nu kan du inte säga att jag ska köpa det själv haha, eller ah om du har pengar till det så kan du gärna få köpa till mig;)

Nu har jag ridit!

var uppe vid stallet kl 8 idag:) betalade 50 kr, fick packa hö as länge haha, sen fick vi rida i en halvtimma, jag menar, come on! 50 spänn för en halvtimma?! det var iallafall värt det! det är as kul att rida, dock kände jag att dom kunde haft en mellan grupp, fick välja mellan total nybörjar grupp eller en där man ska galoppera och massa svåra saker? fick såklart välja den lätta, lite tråkigt att underskattas så;)fick inte ens hålla i tyglarna själv när jag skulle trava?;) haha!

jag vill börja rida men skulle hamna bland nybörjarna som är 7 år eller nått;O haha nej, jag kan faktiskt Trava, Rida lätt, och galoppera liite;) fast nu har jag ont i rumpan, hahha!:D




haha!

Linda och Hanne! ily<3

skaffa blogg så att jag kan svara er?:D 


----------------------------------------------------------

Paradise hotel! börjar bli spännande nu!:D hoppas greta vinner!:D

Ska rida imorn!

Hälsodag imorn och jag har valt att rida! haha stackars Anna ( so-lärare) som är hästrädd och måste följa med oss;)  men det kommer att bli kul!:D dock lite synd att min sexigaste Fanny ska gå och bli sjuk! krya på dig bby(L)

Sitter och kollar på Outsiders nu! haha sitter och gråter för att hon ser en tjock människa? haha jag tror jag döör! haha och btw,

Hanne! du kommentera min blogg?!:D nu är jag glad;D haha nu väntar vi bara på en kommentar ifrån Linda?:D


RSS 2.0