så hur var det i stockholm?

Great:D

Tågresan gick jättebra och var inte så farlig, tog bara 3 och en halv timme:D träffade hazal, gick runt i affärer, tog kort, testade varandras korsetter och hade bara jättekul. Var på intervju för tidningen som jag fortfarande inte får avslöja men jag kommer att skriva ut det senare:)

Hemresan var värre. över 6 timmar på en buss var inte skönt kan jag lova, och medans jag satt där och hade tråkigt satt min älsklings louice hemma med therese och hade det kul:/ menmen, jag kom fram till centralen halv 12 och fick äntligen gå och sova haha!

Saknar det redan, saknar hazal och stockholm<3







på den sista bilden har vi alltså testat varandras korsetter så det är inte berit jag har på mig:) mer om stockholms besöket kan ni läsa om här: http://julhaz.blogg.se <3

Stockholm!

Imorn har jag tagit ledigt från skolan och ska sitta på ett x2000 tåg till stockholm kl 05:07 på morgonen. Framme 08:35. I stockholm ska jag träffa hazal (som jag driver skoliosbloggen med) Åh det ska bli så kul! första gången vi ska träffas, BTW jag ska åka själv haha:O

Har aldrig vart i stockholm i hela mitt liv och jag ska åka dit själv, jag kommer typ dö haha!

Sen kl 1 ska vi intervjuas för en tidning, berättar mer om det efter vi vart där.  efter det ska vi bara gå och slappa och sen gå vidare till bussen:( seriöst, fanns inget tåg som inte gick på typ 1000 spänn så måste åka buss som tar 6 timmar:( inte najs. Men det är värt det!

wihoooo



jag är hemma kl 12 på natten och då ska jag hem till min älslingslouice som väntar hemma på mig med therese! det har vart planerat i tre veckor nu, men jag var tvungen att åka bort under fredan, men jag har hela lördan och söndan med henne också:D
Puss på henne<3 

Prao- Äldreboende

Dålig uppdatering från min sida, jag vet. Är på min prao hela dagarna. Jag har fältstudie just nu som innebär att vi ska vara ute på ett äldreboende och titta på hur det går till. Nu har jag bara 4 dagar kvar, vi har alltså två veckor. I början tyckte jag att det var äckligt och allt sånt men nu har jag vant mig. De äldre kan ju vara riktigt charmiga;)
Till våren ska vi få komma ut igen och då ska vi få jobba mer. För det är ganska tråkigt att bara gå och glo i två veckor:)



Google tjalala

Glee

För en vecka sen ladda jag ner första säsongen utav glee som jag aldrig sett innan och nu är jag helt fast;D



Vad tycker ni om glee?:)

RSS 2.0