Stressigt

Ja, jag har ju inte hunnit berätta om min nya skola och min nya klass. Eller? Jag går iallafall Omvårdnads programmet på Krokslättsgymnasiet i mölndal. Jag går i OP10b, och sammanlagt finns det två klasser på OP.
Min klass är sådär om jag får säga så. Jag gillar ju en del, men halva klassen är inte den bästa faktiskt. Att lära sig alla namn har tagit fram tills nu, så nu behöver jag inte skämmas längre när jag inte vet vad dom heter.

Den här veckan har vi inte haft några riktiga lektioner. Vi har lärt känna varandra och haft Tre diagnoser. Engelska, Svenska och matte. Engelskan gick bra och jag fick läsa engelska A på ett år, det var bara jag och Emma i klassen som ska göra det resten har valt att välja två, eller två och ett halvt år. Jag tycker själv att det känns bäst att läsa det på ett år eftersom man behöver ju inte dra ut på det. Fast jag vet int hur det funkar sen? om jag läser engelska B i tvåan, har jag ingen engelska alls i trean sen om jag inte ska läsa engelska C?

Svenska testet vet jag inte hur dom delar in det. Men där vill jag självklart läsa det på ett år också eftersom jag hade mvg i svenska i nian så känner jag inte att jag behöver två år för det.

Mattetestet var idag, och där har vi inte fått veta resultaten än. I början var det ganska okej men dom sista sidorna var lite krångliga. även där valde jag att läsa ett år, även om jag är så jäkla dålig på matte. Jag sätter hellre matte B på två år än matte A. Dock suger jag på matte så jag får hoppas att jag får läsa den snabba kursen.

Okej nog om det. V 40-41 är det APU när vi ska få prova på ålderdomshem. Jag hoppas att det kommer gå bra eftersom jag är väldigt känslig för äckliga lukter, jag klarar inte ens av att slänga soporna och där ska jag torka tanter och gubbar som gått på toa. Usch jag försöker verkligen förbereda mig för detta...

Okej, nu får detta inlägget ta punkt. puss<3


Kommentarer
Postat av: Frida

Haha tack! Jag säger helt solklart att fallskärmshoppningen var både roligare och sååå mycket läskigare! Om du någon gång i livet ska välja mellan de två kan jag göra valet lätt åt dig och säga att du ska välja fallskräm! :)

2010-08-21 @ 11:05:57
URL: http://fridagrundstrom.blogg.se/
Postat av: Sandra T svarar ♪

ja får kanske göra så ^^

2010-08-21 @ 13:45:20
URL: http://sandramusic.blogg.se/
Postat av: julia

svar: hahah tack så mycket! lägger upp den lite senare på min blogg då :)

2010-08-21 @ 14:23:20
URL: http://sengas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0